عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

کارگاه آموزشی تشخیص آزمایشگاهی بیماری های منتقله از آب و غذا در مرکز بهداشت استان برگزار شد

کارگاه آموزشی در راستای ارتقای دانش فنی و مهارتی پرسنل آزمایشگاه های بهداشتی و افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی و همچنین لزوم آمادگی جهت کنترل و پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا و تب دنگی منتقله از پشه ی آئدس  در آموزشگاه بهورزی با حضور مسئولین و کارکنان بخش میکروب شناسی و ارجاع آزمایشگاه های مراکزبهداشت استان برگزار شد.

در این کارگاه علاوه بر کلیات عفونت های حاد رود ه ای و بیماری های منتقله از آب و غذا ، روش های تشخیص، نمونه گیری و انتقال امن وایمن نمونه های مشکوک به ویروس تب دنگی مباحث مبسوطی ارائه گردید.