پزشکی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور

رعایت اصول بهداشتی مواد غذایی در سفر ضروری است

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت از اهمیت رعایت اصول بهداشتی در سفرهای تابستانی خبر داد.

مهندس ابوالفضل آهی به وب دا گفت: باتوجه به شروع سفرهای تابستانی و نیز قرارگیری در فصل گرم سال، توجه به الزامات بهداشتی موادغذایی به منظور جلوگیری از شیوع بیماری های قابل انتقال از طریق آب و غذا ضروری می باشد.

مهندس آهی در ادامه توصیه کرد که مسافران گرامی در هنگام سفر موارد بهداشتی ذیل را رعایت کنند:

۱- از مصرف موادغذایی نیم پز خودداری نموده و موادغذایی بخصوص انواع گوشت و تخم مرغ را کاملا پخته شده مصرف کنند.
۲- از خرید ومصرف مواد غذایی عرضه شده توسط فروشنده های دوره گرد خودداری کنند.
۳- ازمصرف مواد غذایی پخته شده که بیش از دو ساعت در محیط باز قرار داده شده اند خودداری کنند.
۴- ضمن مصرف کم نمک، حتما ازنمک های تصفیه شده استفاده کنند.
۵- از شیر وفرآورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنند.
۶- از خرید ومصرف مواد غذایی روباز، غیر بهداشتی و فله ای که فاقد بسته بندی و مجوز وزارت بهداشت می باشند خودداری کنند.
۷- از خرید ومصرف نان های بسته بندی شده فاقد مجوز وزارت بهداشت، تاریخ تولید وانقضاء خودداری کنند.
۸- در طول سفر از سبزیجات ضدعفونی شده استفاده کنند.
۹- درخرید موادغذایی بسته بندی شده به برچسب آن دقت وبه مشخصات آن ازجمله«نام و آدرس کارخانه، نام محصول، ترکیبات، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، سری ساخت، تاریخ ساخت و تاریخ انقضاء مصرف» دقت فرمایند.

وی درپایان گفت: با توجه به نظارت های مداوم کارشناسان بهداشت محیط و کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی بین راهی تاکید می گردد مسافران عزیز موادغذایی مورد نیاز خود را از مراکز و فروشگاه های معتبر تهیه کنند.