عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

کمیته علمی اجرایی گروه بهبود تغذیه در مرکز بهداشت استان برگزار شد

کمیته علمی اجرایی گروه بهبود تغذیه کارشناس مسئول و کارشناسان  تغذیه مراکز استان با حضور کارشناسان بهداشت محیط و اداره غله استان در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

دکتر صداقت معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه در این جلسه در خصوص نان کامل و اهمیت مصرف آن  مباحث مربوطه را بیان نمود.

در ادامه اهداف برنامه عملیاتی و انتظارات از کارشناسان تغذیه ستاد ،همچنین   درخصوص  اجرای بهینه برنامه مشترک پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در شهرستان ها توسط مهندس لشکر بلوکی رئیس گروه بهبود تغذیه استان تبیین شد.

در پایان کارشناسان بهداشت محیط استان و کارشناس اداره غله مطالبی را در رابطه نحوه و دمای پخت نان کامل و تفاوت نان معمولی بیان و گزارش عملکرد یک ساله خدمات تحول مشاوره و آموزش فردی و اهداف سال جاری جهت کارشناسان تغذیه ستاد شهرستان تشریح گردید.