توقیف یک کارگاه تولیدی غیرمجاز در کرمانشاه
مهندس مهدی مرادی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه اعلام کرد:
یک کارگاه تولید غیرمجاز و فاقد هرگونه مجوز بهره برداری و بهداشتی از سازمان غذا و دارو که به صورت زیرزمینی و غیرقانونی با استفاده از مواد اولیه غیرمجاز و در شرایط کاملاً غیربهداشتی در سطح شهر کرمانشاه اقدام به تولید و بسته بندی محصولات بهداشتی می نمود، توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کشف و توقیف شد.
وی اظهار داشت:کلیه مواد اولیه و محصولات تولیدی این کارگاه به میزان ۱۶۴۰ لیتر انواع شوینده ها و تعداد ۶۳۲۵ عدد ظروف خالی محصولات بهداشتی و شوینده از ظروف بسته بندی ضبط و توقیف و پرونده جهت اعمال قانون به مراجع قضایی ارجاع گردید.