عمومی | دانشگاه بیرجند

دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند در ۳ رشته جدید مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) با اعلام خبر موافقت شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در تعداد ۳ رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، از مهرماه سال ۱۴۰۳ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند گفت: این رشته های جدید شامل:
۱.  مترجمی زبان عربی
۲.  کارآفرینی گرایش سازمانی
۳.  حقوق انرژی
است. وی ادامه داد: ‏ایجاد رشته های مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته ها در سطح دانشگاه‌های منطقه نیست مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر هادی پورشافعی( مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی) و سرکار خانم آسیه شنیده( کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی) و اعضای محترم شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته های مذکور تقدیر و تشکر کرد. امید است با اهتمام جمعی،  شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی -پژوهشی دانشگاه باشیم.