عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

کمیته استانی پیاده سازی تولید نان کامل در دانشگاه برگزار شد

چهارمین جلسه مستمر کمیته استانی پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل در راستای در طرح نهضت ملی احیاء نان کامل.

پیرو برگزاری جلسات مستمر کمیته استانی پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل در راستای پیگیری برنامه های ابلاغی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور و طرح نهضت ملی تولید نان کامل، چهارمین جلسه کمیته مذکور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی با حضور مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، رئیس دبیرخانه ساغ استان، معاون بازرگانی سازمان جهادکشاورزی، رئیس اداره آرد و نان اداره کل غله، معاون بازرسی سازمان صمت، رئیس اداره تایید صلاحیت اداره کل استاندارد، معاون اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، مدیران حوزه بهداشت و غذا و دارو دانشگاه، کارشناسان فنی/تخصصی ادارات کل عضو کمیته مذبور و نماینده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان (عضوء هئیت علمی دانشکده صنایع غذایی) برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ابوالحسنی رئیس دبیرخانه ساغ استان ضمن عرض خیر مقدم و قدردانی از دستگاه های عضو در پیگیری مصوبات کمیته بویژه اقدامات خوب در برگزاری نمادین و افتتاح تولید نان کامل در یکی از نانوایی های سطح شهر گرگان و ۶ واحد نانوایی دیگر، به بررسی اقدامات و پیگیری های مصوبات جلسه قبل پرداخته و نمایندگان دستگاه های متولی گزارشی از اقداماتشان در راستای مصوبات را ارائه نمودند.

در ادامه نماینده مرکز تحقیقات جهادکشاورزی و منابع طبیعی گزارشی از اقدامات خود در راستای موضوع بهبوددهنده (پرمیکس) تولیدی در مرکز تحقیقات خراسان رضوی موردمصرف در نان های سنتی بخصوص نان کامل  را بیان داشتند.

همچنین در این جلسه، دکتر خمیری نماینده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، درخصوص مسائل و چالشهای فنی و تکنولوژیکی و همچنین عوامل تغذیه ای (فبیرهای موجود در سبوس) و ضد تغذیه ای (اسید فیتیک و اسید اگزالیک و ...) موجود در آرد کامل و بالاخص نان کامل و همچنین الزام تخمیر کامل در روند تولید نان کامل مطالبی را از منظر آکادمیک و تحقیقات ملی و بین المللی ارائه نموده و پیشنهاداتی در پیشبرد اهداف طرح ملی احیاء نان کامل بیان داشتند.

در خاتمه واثق مدیر کل محترم دفتر هماهنگی امور اقتصادی ضمن قدردانی از اعضاء کمیته درپیگیری مصوبات، با برشمردن مطالبات به حق مردم در دسترسی آسان به نان با کیفیت و همچنین در نظر گرفتن اصلی ترین نهاد پیشبرنده طرح تولید نان کامل که همانا متصدیان دلسوز  نانوائی های و کارگران زحتمکش و سختکوش بوده که در همه حال دغدغه آنها تامین به موقع نان با کیفیت است، بر همکاری و هماهنگی های مورد لزوم بر اجرای هر چه بهتر طرح نهضت ملی تولید نان کامل در راستای شیوه نامه ابلاغی تا حصول نتیجه که همانا تولید نان با آرد کامل می باشد، بر وظیفه مندی هر یک از دستگاه های ذینقش در برنامه فوق تاکیداتی داشتند.