عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

آغاز تولید و پخت نان کامل در ۷ نانوایی شهر گرگان

بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل,شامل نان تافتون ،لواش و بربری منبع غنی از انواع ویتامین ها از جمله. B وE در ۷ نانوایی در شهر گرگان پخت می‌گردد.

دکتر سعید گل فیروزی رئیس دانشگاه در  خصوص این رویداد گفت: مصرف نان کامل برای همه افراد جامعه به خصوص بیمارانی که دارای فشار خون ،دیابت ،مشکلات گوارشی و افراد مبتلا به چاقی بسیار مفید می‌باشد.

گفتنی است: به زودی با پیگیری کارگروه تولید نان کامل این نان در سایر شهرستان‌ها پخت و ارائه می‌گردد.