عمومی | مجتمع آموزش عالی سراوان

برپایی جشنواره طبخ غذاهای محلی با آبزیان، مشترک مجتمع و اداره شیلات

بسمه تعالی
به گزارش روابط عمومی،
به همت اداره شیلات شهرستان سراوان، یک جشنواره طبخ غذای آبزیان در محل اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان سراوان برگزار گردید. در این جشنواره که برای اولین بار در جنوب استان و با استقبال خوب مردم شهرستان سراوان روبرو شده بود بیش از ۱۳۰ غذای مختلف تهیه و در معرض دید قرار داده شد. بنا به دعوت اداره شیلات و همکاری مشترک با مجتمع آموزش عالی و با توجه به برگزاری مسابقه غذا در خوابگاه، دانشجویان مجتمع در جشنواره فوق غذاهای خود را به نمایش گذاشتند و در پایان این جشنواره که به مدت یک روز و با شرکت بیش از ۱۵۰ نفر برگزار شد ، دانشجویان ارجمند آقای پدرام اسماعیل وند و آقای محمدجواد بابری توانستند در این جشنواره به عنوان یکی از تیم های دانشجویی مجتمع مقام برتر را در سطح شهرستان کسب کنند. ضمن تبریک به این عزیزان، از زحمات همه مسولین به ویژه مدیران و مسولین محترم اداره شیلات سراوان و دانشجویان و مدیریت های دانشجویی و فرهنگی در برگزاری این جشنواره تشکر بعمل می آید.
روابط عمومی مجتمع