برگزاری دوره آموزشی بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان
همزمان با دومین روز هفته سلامت و با شعار "سلامت خانواده، از آموزش و پرورش تا آموزش عالی" دوره آموزشی بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان ویژه پیامگزاران سلامت و کارکنان دامپزشکی استان در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.
مهندس فرهاد لشکر بلوکی، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت تغذیه در پیشگیری از بروز سرطان ها گفت: با تغییر عادات غذایی، افزایش فعالیت بدنی و حفظ وزن مناسب، می توان از بروز یک سوم سرطان ها جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ضروری، به توضیح نقش گروه های غذایی در کاهش انواع سرطان ها پرداخت.
شایان ذکر است این دوره پیرو بند (۴) صورتجلسه سومین جلسه شواری پیامگزاران سلامت استان به همت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار گردید.
مهندس فرهاد لشکر بلوکی، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت تغذیه در پیشگیری از بروز سرطان ها گفت: با تغییر عادات غذایی، افزایش فعالیت بدنی و حفظ وزن مناسب، می توان از بروز یک سوم سرطان ها جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ضروری، به توضیح نقش گروه های غذایی در کاهش انواع سرطان ها پرداخت.
شایان ذکر است این دوره پیرو بند (۴) صورتجلسه سومین جلسه شواری پیامگزاران سلامت استان به همت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار گردید.