تشدید نظارت بر کارخانجات تولید کننده ملزومات بسته بندی
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از تشدید نظارت بر کارخانجات تولید کننده ملزومات بسته بندی در ایام نوروز و ماه رمضان خبرداد.
مهندس سمانه رمضانی در این خصوص اظهار داشت: کلیه ظروف مورد استفاده در صنایع غذایی که در تماس با مواد خوردنی و آشامیدنی هستند مطابق دستورالعمل های سازمان غذا و دارو باید دارای پروانه ساخت بهداشتی باشند که کلیه کارخانجات و کارگاه های تحت پوشش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، در زمان اخذ مجوزهای بهداشتی یکی از آیتم هایی که برای صدور ،تمدید پروانه های بهداشتی، باید ارائه بدهند پروانه ساخت ملزومات بسته بندی (پوشش بسته بندی که در تماس با مواد غذایی) می باشد.
وی خاطرنشان کرد: پیرو بازرسی میدانی و عملیاتی، توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی پایش و مستندات پروانه ساخت مواد اولیه و ظروف پلیمری مورد استفاده و مجوز FOOD GRADE ( دارای درجه غذایی) بررسی می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: از شهروندان محترم درخواست می شود تا در هنگام خرید مواد غذایی و آشامیدنی مشخصات مندرج در برچسب محصول نظیر شماره پروانه ساخت، تاریخ تولد، انقضا بررسی و در صورت هرگونه شکایت جهت رسیدگی با شماره تلفن ۰۵۱۴۳۳۵۲۳۱۱ معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور تماس و شکایت خود را مطرح کنند.