پزشکی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور

تشریح عملکرد دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در طرح سلامت نوروزی


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به بیان عملکرد دانشگاه در طرح سلامت نوروزی از بیست و پنجم اسفند سال گذشته تا پانزدهم فروردین ۱۴۰۳ پرداخت.

دکتر محمدرضا مجدی ضمن تشریح اقدامات و عملکرد دانشگاه در ایام تعطیلات نوروز گفت: معاونت های توسعه، درمان، بهداشت، غذا و دارو و فوریت‌های پزشکی در این ایام به‌صورت فعال با حضور معاونان و مدیران ارشد دانشگاه به نظارت مستقیم به خدمت رسانی به مسافران و همشهریان پرداختند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در تشریح فعالیت‌های انجام شده در طرح سلامت نوروزی گفت: در این ایام ۵ هزارو ۸۳ نفر به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی ۲۲ بهمن مراجعه کردند که از این تعداد دو هزارو ۸۴۶ نفر به صورت سرپایی درمان شدند و دو هزارو ۲۳۷ نفر در اورژانس این بیمارستان بستری شدند؛ همچنین ۵ هزارو ۳۶۸ نفر به اورژانس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم مراجعه کردند و تعداد ۵ هزارو ۲۳۷ بیمار در بخش‌های درمانی این مرکز بستری شده اند.

دکتر مجدی افزود: در بخش اورژانس پیش بیمارستانی در این ایام ۳۷۰ مصدوم تصادفی و ۹۳۵ غیر تصادفی به اورژانس مراکز درمانی منتقل شدند که شمار مصدومان تصادفی درمان شده در محل حادثه ۱۳۳ نفر و بیماران غیرتصادفی درمان شده در محل ۵۱۸ نفر بوده است.

به گفته مقام عالی حوزه سلامت نیشابور در این ایام ۵ هزارو ۹۵۲ تماس با مرکز فوریت‌های پزشکی گرفته شده است و همچنین ۵۱۹ نفر در حوادث ترافیکی و یک هزارو ۴۹۷ نفر در حوادث غیرترافیکی مصدوم شده‌اند‌ و علاوه بر آن تعداد اعزام آمبولانس‌ها یک هزارو ۷۷۶ مورد بوده است و تعداد کل خدمات ارائه شده دو هزارو ۱۶مورد است.

وی همچنین گفت: یکی از فعالیت‌های انجام شده در طرح بسیج سلامت نوروزی بازدید از بیمارستان‌ها و پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی و مراکز بهداشتی و درمانی بود که در تعطیلات نوروزی امسال، ۱۰۳ مورد بازدید از بیمارستان ها و پایگا های اورژانس و بیش از ۴۱ بازدید از واحد های فعال نظیر پایگاه های بهداشت، کلینیک ها، خانه های بهداشت و ۵۸ بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت فعال صورت گرفته است.

دکتر مجدی با اشاره به خدمات بهداشتی ارائه شده در این ایام، خاطرنشان کرد: ۲۱هزارو۱۲۱ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی واماکن عمومی و ۸۳۷ مورد آزمایش مواد غذایی و آب توسط کارشناسان اداره غذا دارو یابهداشت محیط انجام شده است و همچنین ۱۷ هزارو۳۵۰کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم و۳۴ مرکز غیربهداشتی پلمب شده است.

دکتر مجدی افزود: مدیران و کارشناسان در معاونت غذا و دارو در این ایام با انجام ۲۲۱ مورد بازدید از داروخانه ها، کارخانجات مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، طبیعی، سنتی و مکمل‌ و تجهیزات به خدمت رسانی پرداختند و تعداد پاسخگویی به شکایات وسوالات و مسائل دارویی ۱۲۹ مورد بوده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در پایان از تلاش تمامی خادمان سلامت دانشگاه در ارایه خدمات هر چه بهتر به همشهریان و مسافران عزیز تقدیر و‌تشکر کرد.