عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

جلسه کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان در راستای برنامه های ابلاغی شورای عالی سلامت و ‌امنیت غذایی

پیرو برگزاری اولین جلسه کمیته استانی پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل در راستای ‏پیگیری برنامه های ابلاغی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و برنامه کشوری نهضت تولید نان کامل، دومین ‏جلسه کمیته استانی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی گلستان، مدیر کل دفتر ‏هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی، مدیر کل استاندارد، معاون بازرسی و نظارت سازمان ‏صمت، معاون بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی، معاون بهداشتی، رئیس دبیرخانه ساغ استان، مدیران و کارشناسان ‏فنی/تخصصی ادارات کل عضوء کمیته مذبور برگزار گردید.‏
دکتر سعید گل فیروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در این جلسه با تاکید بر اهمیت نان کامل در حفظ و ارتقای ‏سلامت جامعه، گفت: «مصرف نان کامل و ‏اثرات آن بر سلامتی، کاهش و پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های غیرواگیر و ‏بهبود سلامت مردم بر کسی پوشیده نیست. ‏از این رو، ایجاد و گسترش شرایط تولید و مصرف این نان، به‌ویژه در ‏دهک‌های پایین جامعه، ضرورتی انکارناپذیر است.»‏
در ابتدای این نشست ابوالحسنی رئیس دبیرخانه ساغ استان، ضمن ارائه گزارش از اقدامات دبیرخانه ساغ به بررسی ‏‏مصوبات جلسه قبل و بررسی چالش ها و راهکارها برای پیشرفت بهتر و موثرتر در حمایت از تولید نان کامل پرداخت.‏
در این جلسه پیرو مصوبات متخذه اولین کمیته، به بحث قیمت گذاری آرد کامل و نان کامل در سطح استان پرداخته شد و ‏هر یک از دستگاه های ذی نقش و همچنین انجمن صنفی کارفرمایان صنعت آرد استان نظرات کارشناسی و پیشنهادات ‏خود را بیان داشتند. ‏
در این جلسه مقرر گردید تولید آرد کامل که مورد تایید کمیته کارشناسی با محوریت اداره کل استاندارد و بر اساس ‏استاندارد ملی ایران می باشد، در کارخانجات آرد استان و با پیگیری های انجمن صنفی کارفرمایان صنعت آرد استان و ‏اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تا ۱۵ فروردین انجام پذیرد. ‏
همچنین مقرر گردید قیمت گذاری نهایی آرد و نان کامل، تا پایان هفته جاری با محوریت اداره کل ‏صمت استان و همکاری سایر ادارات و انجمن های ذی نقش صورت گرفته و قیمت پیشنهادی قطعی جهت اقدامات بعدی ‏و اعلام به کارگروه ساماندهی امور گندم، آرد و نان استان، به دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان (مستقر در ‏دانشگاه) ارسال گردد.‏