بازدید کمیته فنی مرکز از واحد آموزش شهید روحانی فرد کردکوی
دکتر شیخ رئیس بخش زراعی و باغی مرکز به همراه تیم کارشناسی شامل محققان و اعضاء هیات علمی بخشهای خاک و آب، گیاهپزشکی و زراعی و باغی مرکز با حضور در واحد آموزش کردکوی از مزارع آموزشی، ترویجی و پژوهشی واحد آموزش بازدید نمودند.
در ابتدا تازیکه مدیر واحد آموزش ضمن خیر مقدم گویی گزارشی از فعالیت های زراعی صورت گرفته را بیان نمود. وی کشت ۷ هکتار چغندرقند، ۷ هکتار کلزا، ۵ هکتار جو و حدود ۵۰ هکتار گندم را از جمله اقدامات زراعی سال جاری دانسته و افزود با هماهنگی بخش زراعی و باغی مرکز همچنین ۷ رقم چغندرقند، ۷ رقم گیاهان علوفهای و ۵ رقم گندم نیز در این واحد کشت گردید.
دکتر شیخ رئیس بخش زراعی و باغی مرکز ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های صورت گرفته واحد آموزش کردکوی را به لحاظ سطح وسیع مزارع تولیدی مهم دانسته و افزود بازدید های فنی در جهت پایش مزارع و ارائه نکات فنی برای تمامی واحد های مرکز انجام خواهد شد. وی شرایط مزارع تولیدی، ترویجی را مطلوب ارزیابی و افزود کشت به موقع محصولات زراعی از نکات مهم بوده که خوشبختانه این موضوع برای سال زراعی جاری به خوبی رعایت شده است. وی وضعیت مزارع پژوهشی و ترویجی را مطلوب دانسته و افزود با توجه به شرایط جوی لازم است نسبت به پایش محصولات در زمان مناسب اقدام شایسته بعمل آید.
همچنین دکتر آقاجانی محقق بخش گیاهپزشکی مرکز، مهندس غزاییان محقق بخش خاک و آب، دکتر دهقان و دکتر سوقی محققان بخش زراعی و باغی مرکز در خصوص مصرف علف کش ها، مصرف کودهای پتاسه، مصرف سموم قارچ کش جهت افزایش بهره وری در تولید محصولات زراعی مطالبی را بیان نمودند.
همچنین دکتر آقاجانی محقق بخش گیاهپزشکی مرکز مطالبی را در خصوص استفاده از علف کشها برای مزارع تولیدی بیان نمود. دکتر پارسایی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی مرکز ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته، واحد آموزش کردکوی را بزرگترین مجموعه مرکز دانسته و افزود این واحد امکانات و ظرفیت های بالایی داشته که نقش مهمی در اجرای برنامه های آموزشی، ترویجی و پژوهشی منطقه دارد. وی هدف از این بازدید را شناسایی نقاط قوت و ضعف واحد آموزش دانسته و افزود بایستی با کمک یکدیگر توانمندی های خود را تقویت نموده و تلاش نماییم تا مشکلات و موانع کاری برطرف گردد. پارسایی استفاده بهینه از فضاهای موجود به منظور ایجاد درآمد را لازم دانست. وی مشخص شدن نسبت هزینه به درآمد واحدها در جهت استفاده بهینه از منابع و مقایسه آن با سال قبل را ضروری دانسته و افزود با این کار می توانیم برنامه های اجرا شده را ارزیابی نموده و بهره وری را افزایش دهیم.