سلامت محصولات غذایی؛ ضامن سلامت جامعه
به گزارش وب دا، دکتر مهین شورورزی صنایع لبنی و روغن کشی را از جمله کارخانجات بسیار مهم در تامین سلامت جامعه برشمرد و تاکید کرد: نظارت بر خط تولید، کنترل مواد افزودنی وانجام آزمایشات کیفی به صورت روتین توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی از اقدامات کنترلی این اداره برای اطمینان از سلامت محصولات است.
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی نیز صنعت لبنیات را به عنوان یکی از زیر شاخه های اصلی صنایع غذایی و تبدیلی دانست و افزود: یکی از چالش ها دره تولید پنیر پیتزا، روغن مصرفی آن است؛ چرا که در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، بهبود کیفیت مواد غذایی و اجرای دستورالعمل های سازمان استاندارد، استفاده ازآنتی اکسیدان های سنتزی در روغن های مصرفی این محصول امکان پذیر نیست.
مهندس سمانه رمضانی، بر انجام آزمایشات و تحقیقات گسترده با همکاری همه جانبه صنایع لبنی و واحد های تولیدی روغن تاکید و عنوان کرد: ارتباط مستحکم صنعت و دانشگاه از سیاست های دانشگاه علوم پزشکی است و وجود نیشابور به عنوان قطب تولید شیر در منطقه بعنوان یک پتانسیل قوی محسوب می شود.
جلسه ی سرپرست معاونت غذا و دارو، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و کارشناسان حوزه لبنی با مدیران عامل و مسئولان فنی واحد های لبنی به منظور رفع مشکلات صنعت و تامین سلامت مصرف کننده دوشنبه نهم بهمن ماه برگزار شد.