سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: برای تولید غذای سالم نیاز به نظارتهای بهداشتی از سطح کشتارگاه تا سفره میباشد
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی در حاشیه بازدید از مجتمع کشتارگاه صنعتی دام چاهکوتاه اظهار داشت: یکی از وظایف مرکز بهداشت کنترل بر عرضه مواد غذایی است که برای تولید غذای سالم نیاز به نظارتهای بهداشتی از سطح کشتارگاه تا سفره میباشد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر پس از بررسی مسائل و مشکلات بهداشتی کشتارگاه در زمینههای دفع صحیح فاضلاب تولیدی و جلوگیری از آلودگی زیستمحیطی و رعایت بهداشت عمومی در حوزه فعالیت کشتارگاه نکاتی را مطرح کرد.
رحمان زنگنه بخشدار مرکزی بوشهر نیز عنوان داشت: نظر به اهمیت بهداشت مواد غذایی و ارتقای سلامت جامعه، بازرسیهای مستمر از مجتمعهای تولیدی و کارخانههای غذایی بسیار مهم و الزامی است.
به مناسبت هفته سلامت و در راستای نظارت بهداشتی بر کشتارگاهها و مراکز عرضه فراوردههای خام دامی در سطح شهرستان بخشدار مرکزی بوشهر به همراه سرپرست و معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از کشتارگاه صنعتی دام چاهکوتاه بازدید و موارد بهداشتی و صنعتی را موردبررسی و نظارت قراردادند.
انتهای پیام/ ز.ر ۳۰۰۰