عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بررسی‌های مستمر و مداوم بر میزان سطح کیفی غذای سلف‌های دانشگاه صورت می‌گیرد/ گزارش تصویری

دکتر اکرم فرهادی در بازدید سرزده و میدانی از سلف‌سرویس مرکزی دانشجویان اظهار داشت: غذای دانشجویی یکی از مهم‌ترین بخش‌های خدمات رفاهی دانشگاه است و میزان سطح کیفی غذای سلف‌های دانشگاه یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین دغدغه‌های کل دانشجویان محسوب می‌شود و هرچه میزان کیفیت غذای دانشجویان بالا باشد طبیعتاً رضایتمندی آنان نیز بیشتر خواهد بود و چنین امری نیازمند بررسی‌های مستمر و مداوم دارد.
دکتر فرهادی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، چگونگی نگهداری غذاهای انبارشده، نحوه پخت‌وپز، بررسی رعایت نکات بهداشتی از زمان پخت‌وپز تا ارائه به دانشجویان و میزان رضایتمندی از پیمانکار در سلف‌سرویس دانشگاه را جویا شد.
دکتر حسین قائدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در خصوص فضای سلف‌سرویس دانشجویان و کافی نبودن متراژ آشپزخانه، محدودیت‌های مالی و مهیا شدن انتقال بخشی از آشپزخانه به فضای دیگر دانشگاه نکاتی را نیز ارائه نمود.
به گزارش مفدا بوشهر، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به همراه، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر دانشجویی، رئیس امور عمومی، مدیر مفدا بوشهر از سلف‌سرویس مرکزی دانشجویان به‌صورت سرزده بازدید کرد.
بازدید سرزده و میدانی دکتر اکرم فرهادی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه دکتر حسین قائدی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر مجتبی احمدی مدیر دانشجویی، محمد نیکبختی رئیس امور عمومی و محمد روزگار مدیر مفدا بوشهر از سلف‌سرویس مرکزی دانشجویان دانشگاه در روز شنبه ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۲ صورت پذیرفت.
هدف از این بازدید میدانی، بررسی انبارهای غذایی، مراحل طبخ و توزیع غذا در آشپزخانه، میزان سطح کیفی غذای دانشجویان، برآورد مسائل مالی و ساختاری آشپزخانه و توسعه فضای آشپزخانه است.
برای مشاهده گزارش تصویری، بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
http://www.mefda.ir/photo/364855/
انتهای پیام/ م.ر ۲۰۵۰