عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

ترویج تغذیه سالم با تاکید بر حذف نمک و افزایش مصرف لبنیات

وبدا؛ امسال ترویج تغذیه سالم تحت عنوان «انتخاب همه: نمک کم، اما تصفیه شده یددار» برای حذف نمک، و عنوان «از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی» برای افزایش مصرف لبنیات انجام می شود.


به گزارش وبدا، سید علی درخشان مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد روزشمار پویش ملی "اطلاع رسانی تغذیه سالم" دز سال ۱۴۰۲را به شرح زیر اعلام کرد؛

یکشنبه ۱ بهمن ماه: "نمک کم بخورید، اما نمک مصرفی حتما تصفیه شده یددار باشد."
دوشنبه ۲ بهمن ماه: "نمک دریا و نمک‌های تصفیه نشده موجب سرطان می‌شود."
سه شنبه ۳ بهمن ماه: "نمک زیاد، سرطان معده، پوکی استخوان و پرفشاری خون را به شما هدیه می‌دهد."
چهارشنبه ۴ بهمن ماه: "نمک فقط نمک غذا نیست، مراقب نمک پنهان هم باشید."
پنجشنبه ۵ بهمن ماه: "نمک یددار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید."
جمعه ۶ بهمن ماه: "نمکدان سر میز یا سفره نیاورید."
شنبه ۷ بهمن ماه: "نمک‌های رنگی (صورتی، آبی و بنفش) و سنگ نمک سلامتی شما را به خطر می‌اندازند."

یکشنبه ۸ بهمن ماه: "روزانه دو لیوان شیر بخورید. خواب بهتر با مصرف لبنیات بیشتر."
دوشنبه ۹ بهمن ماه: "لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌دهد."
سه شنبه ۱۰ بهمن ماه: "شیر یک میان وعده بسیار مغذی برای افزایش یادگیری و رشد بهتر دانش آموزان است."
چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه: "مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد."
پنجشنبه ۱۲ بهمن ماه: "مصرف لبنیات به کنترل فشار خون کمک می‌کند."
جمعه ۱۳ بهمن ماه: "مصرف لبنیات ازکوتاه قدی کودکان پیشگیری می‌کند."
شنبه ۱۴ بهمن ماه: "سیستم ایمنی خود را با مصرف ماست قوی کنید."
یکشنبه ۱۵ بهمن ماه: "بهترین منبع کلسیم شیر و لبنیات است."