عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

کارگاه آموزشی نحوه برخورد با تخلفات و رسیدگی به شکایات مواد غذایی در معاونت غذا و دارو برگزار شد

در راستای ارتقا ایمنی و سلامت تولیدات خوراکی و آشامیدنی در سطح استان و به منظوریکسان سازی نحوه برخورد با تخلفات از قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و محصولات ناسالم ،همچنین نحوه رسیدگی به شکایات  در حوزه مواد غذایی وآشامیدنی ،جلسه آموزشی  و توجیهی با حضور دکتر کمالی و معاون غذا و دارو و کارشناسان این حوزه برای کلیه کارشناسان ناظر بر واحد های تولیدی استان درمعاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه ضمن آموزش دستور العمل  نحوه برخورد با تخلفات و فرایند رسیدگی به شکایات ،مراحل اجرایی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان دکتر کمالی معاون غذا و دارو با توجه به چالشهای حوزه مواد خوراکی وآشامیدنی و شیوه های مدیریت برخورد قانونی، بر تولید سالم و بهداشتی برای کمک به ارتقا و گسترش تولید سالم تاکید کرد.