عمومی | دانشگاه بیرجند

قرارگیری نام عضو هیات علمی دانشگاه در لیست پژوهشگران پر استناد پایگاه ISC

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس اعلام موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC)،  از دانشگاه بیرجند دکتر محمد بهنام‌فر،  استاد گروه آموزشی ادبیات فارسی دانشگاه  در جمع پژوهشگران پراستناد قرار گرفت.
براساس دکتر محمد بهنام‌فر، در حوزه موضوعی  زبان و ادبیات با تعداد کل ۶۱ استناد در جمع پژوهشگران پر استناد قرار گرفت.
موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC ، از سال گذشته با اتکاء به منابع اطلاعاتی و پایگاه‌های داده
خود اقدام به شناسایی پژوهشگران پر استناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری می‌نماید که در این گزارش، پژوهشگران پر استناد در بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۴۰۰ ۱۳۹۱) معرفی شده‌اند. این تحلیل با شناسایی فهرستی از پراستنادترین نویسندگان در هر حوزه با استفاده از روش‌های نرم افزاری آغاز می‌شود. در مرحله بعد، ابهام زدایی و یکدست ساز ی این فهرست که منجر به شناسایی افراد متعدد با نام یکسان یا افراد یکسان با نامهای متنوع میشود انجام می پذیرد. پژوهشگران در هر حوزه بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده اند مرتب سازی و سپس پژوهشگران پر استناد بر اساس حدود آستانه استناد ی (Threshold)به عنوان پژوهشگران پراستناد گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی ، هنر و معماری در نظر گرفته می‌شوند. معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنها است.
تعداد ۴۲۴ نفر پژوهشگر پراستناد در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری شناسایی و در ۱۶ حوزه‌ی موضوعی علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری دسته بند ی شدند. در گزارش پیشین موسسه ISC ، تعداد ۳۳۳ پژوهشگر به عنوان پژوهشگر پر استناد این حوزه معرفی شده بودند که در سال جاری شاهد رشد۲۷ درصدی پژوهشگران هستیم.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کسب این موفقیت ارزشمند را به این پژوهشگر برتر و خانواده بزرگ دانشگاه بیرجند تبریک عرض می‌نماید.