خط قرمز دستگاه قضا سلامت مردم است

نشست آموزشی مسئولین فنی شرکت های تولیدی فرآورده های گوشتی جهت یادآوری اصول علمی و ملاحظات فنی کار در صنایع غذایی به ویژه فرآورده های گوشتی و نیز جوانب حقوقی و قضایی مسائل مربوط به تولید این فرآورده ها صبح امروز یکشنبه ۱۲ آذرماه با حضور
بازپرس شعبه شانزدهم دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه برگزار شد.
دکتر آرش بهمنی بازپرس شعبه شانزدهم دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: هرگونه اقدامی که موجب تهدید علیه بهداشت عمومی می شود جرم است و موجب مجازات از جمله حبس می شود.
به گفته وی تولید کنندگانی که به صورت سالم فعالیت می کنند و اشتغالزایی دارند مورد حمایت قرار می گیرند اما دستگاه قضایی با شرکت های متخلف شدیداً برخورد می کند.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت نظارت بر بهداشت و سلامت خط تولید وظیفه مدیریت، مسئولین فنی و کارکنان شرکت های تولید مواد خوراکی است افزود: کودکی که از روی علاقه از فرآورده های گوشتی و ساندویچ استفاده می کند هیچ گناهی ندارد که سلامتش فدای زیاده خواهی برخی از تولیدکنندگان سودجو شود.
دکتر بهمنی با بیان اینکه خمیر مرغ از سوی سازمان غذا و دارو ممنوع شده است تاکید کرد: در بحث خمیر مرغ برنامه هایی داریم که براساس بخشنامه های موجود نظارت بر خط تولید با همکاری کارشناسان معاونت غذا و دارو و اداره کل دامپزشکی به طور جدی انجام خواهد شد و به محض مشاهده هرگونه تخلف و تمرد برخورد قانونی خواهد شد.
بازپرس شعبه شانزدهم دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه تصریح کرد: خوشبختانه با حضور دکتر مهدی مجرب معاون محترم غذا و دارو و دکتر تورج کرمیان رئیس محترم اداره دامپزشکی اتفاقات خیلی خوبی افتاده است. ان شاالله با درایت مدیران و مسئولین فنی چالش ها از پیش روی برداشته خواهد شد.
جدیدترین اخبار

جلسه شورای هماهنگی پرستاری
