همایش سلامت و امنیت غذایی برگزار شد
روز شنبه چهارم آذرماه ۱۴۰۲، همایش سلامت و امنیت غذایی با محوریت کاهش مصرف سموم کشاورزی با حضور دکتر مجید درّودی رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سرهنگ علی نیک یاد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیشابور و مهندس علی مبارکی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در این همایش گفت: امروزه امنیت و سلامت آب، خاک و هوا بسیار مهم است و اگر این سه موضوع سرفصل فعالیت ها قرار بگیرد به امنیت غذایی تامین می شود.
دکتر مجید درّودی افزود: دغدغه خیلی از پژوهشگران مصرف سموم بالا است و مصرف سموم طبق آمار در ایران کم گزارش می شود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطر نشان کرد: باید به سرعت به طرف کشت وزرع محصولات غذایی که مصرف آب پایینی دارند، رفت. رعایت مصرف آب، خاک مناسب و نقشه های آمایشی مناسب و سازگار با اقلیم استان های کشور تضمین کننده امنیت غذایی است.
وی ادامه داد: کشور ایران جزء سه کشور دنیا در تامین منابع سموم ارگانیک است و ما جزء بهترین تولید کننده های نفت و گاز جهان هستیم و منابعی غنی از گوگرد، زغال سنگ فراوان، نیتروزن و پتاسیم و فسفر داریم که می توان از این ظرفیت به بهترین نحو برای تامین امنیت غذایی استفاده کرد.
دکتر مجید درّودی با تاکید بر استفاده از ظرفیت جوانان و فارغ التحصیلان علوم پایه، کشاورزی در قالب فعالیت های دانش بنیان بنیان و استارتاپ ها گفت: امروز مسئولان باید دست جوانان را بگیرند و از ظرفیت علمی دانشجویان و فارغ التحصیلان توانمند استفاده کنند تا این معظلات به راحتی حل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت: اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پرسنل غذا و دارو در اختیار سازمان های مختلف مربوط به بحث کشاورزی، آب و منابع طبیعی هستند تا با همکاری هم و با برگزاری همایش های این چنینی بتوانیم در راستای رفع مشکلات گام های موثری برداریم.