عمومی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

نشست رییس و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه با هیات چینی از آکادمی علوم چین

نشست رییس و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه با هیات چینی از آکادمی علوم چین
به گزارش روابط عمومی، نشست رییس و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه با هیات چینی از آکادمی علوم چین  ( (CAS جهت بررسی و تعیین محل استقرار در سیستم هواشناسی منطقه ای شمال کشور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر بهمنیار رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم به مهمانان جهت حضور در استان سرسبز مازندران و بویژه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سخنانش افزود: دانشگاه علوم کشاورزی با قدمت ۴۵ساله به عنوان یک دانشگاه تخصصی با ۱۴۰ عضو هیات علمی که و بیش از ۵۰۰ دانشجو دکتری و ۸۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و حدود ۱۸۰۰دانشجوی کارشناسی در استان مازندران که یکی از قطب های کشاورزی ایران به ویژه در بخش برنج و مرکبات، پرورش مرغ، گوشت قرمز و شیلات می باشد به تربیت نیروهای متخصص در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی می پردازد .
دکتر بهمنیار با اشاره به اینکه سایت اصلی دانشگاه حدود ۱۰۰ هکتار است افزود.: زمین سوته با ۱۰۰ هکتار در کنار ساحل خزر و یک زمین ۲.۵ هکتاری در بندر امیر آباد از اراضی دانشگاه می باشند.

دکتر بهمنیار در بخشی از سخناش با ابراز خرسندی در مورد همکاری های علمی با دانشگاه ها و موسسات علمی جهان عنوان داشت: تبادلات علمی بین دانشگاهی در توسعه علمی دانشگاه ها اهمیت  زیادی دارد  و دانشگاه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به تعاملات بین المللی د برای توسعه علمی نگاه ویژه ای دارد .
پروفسور چن از آکادمی علوم کشور چین: در این دیدار طی توضیحاتی  در مورد اهمیت توجه به مسائل زیست محیطی ابراز داشت: ما ۱۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه (CAS) داریم. که در پکن مستقراست  که شعب آن در استان های مختلف چین پخش شده است.
وی افزود: در پنج استان چین و کشورهای ایران، افغانستان، تاجیکستان، قزاقستان در حال ساخت و توسعه مراکز و همچنین تصمیم به ایجاد مراکز جدید برای بررسی بر روی آب و هوا و سیستم های کشاورزی برای تغییرات آب و هوایی می باشیم.
این مقام چینی از علاقه آکادمی علوم چین  برای  همکاری در پروژه های تحقیقاتی مشترک با ایران  خبر داد و افزود: استان سین کیانگ در شمال غربی چین با ۲۴ میلیون جمعیت و مساحت ۱.۶۶ میلیون متر مربع که یک ششم مساحت چین را دارد.

وی در ادامه درمورد مرکز تحقیقت اکولوژی و محیط زیست آسیای مرکزی آکادمی علوم چین در استان سین کیانگ اظهار داشت: این مرکز دارای ۴۴۵ عضو هیات علمی دائمی است که در ۸ دپارتمان و ۹ ایستگاه مزرعه ای ۶ آزمایشگاه تخصصی تحقیقات مهندسی تکنولوژی در حال فعالیت می باشند.

پرو فسور چن د رمورد اهمیت این پروژه برای کشور چین اظهار داشت: کشور امریکا از پیمانی بین‌المللی به منظور کاهش صدور گازهای گلخانه‌ای بیرون آمده است و چین می خواد جایگزین  شود تا به محیط زیست لطمه کمتری بخورد.
این مقام چینی اظهار داشت: این مرکز علاقه مند به ایجاد پایگاه هواشناسی در ایران و شمال آفریقا می باشد. بر اساس برسی های جغرافیایی شیراز در جنوب ایران و اصفهان در مرکزی انتخاب شده و رشت به عنوان شمالی پیشنهاد داده اند که ما در حال بررسی هستیم تا در شمال دقیقا کجا باشد.
وی در ادامه عنوان داشت :ما می توانیم در کنفرانس شیراز از دانشگاه های شیراز. اصفهان. رشت و ساری دعوت کنیم تفاهم نامه  فی مابین همکاری های علمی و پژوهشی امضاء کنند.

گفتنی است: در این دیدار در رابطه با مناسبترین محل استقرار این سیستم که بر اساس معیار های تعریف شده هیات چینی بررسی شده بود بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
۱۳۹۷/۲/۱۵ ۱۰:۳۶