پزشکی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور

سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی منصوب شد


بسمه تعالی


سرکارخانم مهندس رمضانی علی آبادی
کارشناس مسئول محترم آرایشی و بهداشتی

نظر به شایستگی، تجارب و تخصص سرکارعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت به عنوان سرپرست اداره نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی منصوب می گردید. انتظار می رود با رعایت کلیه‌ی موارد شرعی و قانونی در حوزه تحت مسئولیت خود نسبت به امور محوله اهتمام ورزید و محورهای ذیل را به جد مورد توجه و پیگیری قرار دهید:
• نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی در کارخانجات و کارگاه های تولیدی، فرآوری، بسته بندی و سردخانه های نگهداری که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی
• نظارت بر اجرای قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی مواد خوراکی ،‌آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی و معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح
• نظارت بر صادرات مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی و صدورگواهی بهداشت
• رسیدگی به شکایات مردمی در مورد مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی و رسیدگی به شکایات واصله تا حصول نتیجه
• آموزش مسئولین فنی شاغل در واحدهای تولیدی مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی
• شرکت در جلسات درون سازمانی و برون سازمانی
• معرفی متخلفین از قانون مواد خوردنی و آشامیدنی به مراجع قضایی
• تشکیل جلسات مشترک با مسئولین شبکه های بهداشت به منظور هماهنگ نمودن خط مشیء و یکسان سازی دستورالعمل ها و امور محوله به منظور نظارت بر حسن اجرای آنها
• جمع آوری، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص فعالیت واحدهای تحت پوشش و پروانه های بهداشتی ساخت در حال تولید قابل بهره برداری جهت ارائه راهکارهای اجرایی مناسب
• مطالعه، تحقیق و بررسی آخرین یافته های علمی و فنی مطابق با علم روز در زمینه مسائل و ایمنی فرآورده های غذایی و بهداشتی
• پیگیری و اخذ آراء صادره پرونده های ارسالی به مراجع قضایی اعم از تعزیرات حکومتی و دادگاه به منظور تعیین تکلیف واحدهای متخلف
• برگزاری کارگاه های آموزشی و سمینارهای مرتبط با خط مشیء مربوطه برای کارشناسان واحدهای کنترل و نظارت بر مواد غذایی و مسئولین فنی و مدیران صنایع
• انجام سایر امور محوله


دکتر مهین شوروزی
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور