بررسی نقش هویت مادری در حوزه علمیه خواهران بوشهر
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، آزیتا صفدران بیان داشت: وقتی پیشینه تاریخی مقوله مادری را در حوزه تاریخ ادیان یا آیینها و فرهنگهایی که در بسترهای شرق و غرب بودند بررسی میکنید، در همه آنها در حوزه مادری همه توافق دارند که این نقش جزو نقشهای برجسته یک زن است.
وی عنوان داشت: در اکثر فرهنگها، جایگاه مادری جایگاه مقدسی است. در تاریخ فرهنگ کشورهای جهان عمدتاً شاهد این هستیم که این نقش، جایگاه ویژهای داشته و زن به محض اینکه مادر میشد در جامعه رتبهاش بالاتر میرفت.
این کارشناس اضافه داشت: ممکن است بحث تقدس مادری به خاطر یک نیاز فطری در انسانها و به این دلیل باشد که زن نسل بشر را حفظ میکند و رشد و بالندگی میدهد. از طرفی دیدگاه دین اسلام درباره مقوله مادری متفاوت است و در کنار جایگاه والای مادری به رشد زنان هم اهمیت میدهد و به جایگاه زنان یک نگاه صرفاً ابزاری در حوزه مادری ندارد.
کارشناس برنامه سالمندان و جمعیت مرکز بهداشت شهرستان بوشهر افزود: دین اسلام قائل به رشد فردی، خانوادگی و اجتماعی مادر است و آنچه در سیره امامان شیعه میبینیم عمدتاً ناشی از همین نگرش است. اگر مادری نقش خود را دریابد، بسترهای رشد مقام مادری برای یک زن ایجاد شود و فهم عمیقی از آن نقش داشته باشد، مسیر او یک مسیر آگاهانه خواهد بود و کارایی و خروجی بسیار بالایی را در پی خواهد داشت.
زنان با پرورش فرزندان سالم و توانمند نقش مهمی در ایجاد جامعه سالم و موفق ایفا میکنند
وی توضیح داد: کشور و جامعهای میتواند حرفی برای گفتن داشته باشد و روی سعادت و خوشبختی را ببیند که دارای جمعیتی پویا و فعال و زنانی سالم باشد.
کارشناس سلامت باروری مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تاکید داشت: با توجه به ظرفیتی که از بانوان در کشور وجود دارد باید بیشازپیش به این بخش توجه شود، زیرا جامعهای که زنان سالم دارد بهطورقطع آیندهای روشن خواهد داشت.
دانشجویان طلبه حوزه علمیه خواهران بهعنوان مبلغ و رابطین سلامت در خصوص نقش هویت مادری، اهمیت ازدواج و فرزند آوری بهموقع، پیشگیری از علل ناباروری توسط کارشناس جوانی جمعیت مرکز بهداشت شهرستان بوشهر آموزشهای لازم را دریافت کردند.
انتهای پیام/ا.س ۳۰۰۰