عمومی | دانشگاه بیرجند

جلسه کمیسیون فرعی حقوقی و قضائی هیات دولت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین جلسه کمیسیون فرعی حقوقی و قضائی هیات دولت، به‌منظور پیگیری مشکلات شهرک فرهیختگان، با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر قاسم نخعی‌پور، رئیس اداره امور حقوقی و اعضای کمیسیون مزبور در تهران برگزار گردید.
در جلسه کمیسیون فرعی حقوقی و قضائی هیات دولت، تصمیمات مقدماتی لازم اتخاذ گردید و با تاکید دکتر مرادی، دبیر کمیسیون بر نگاه ویژه به حل این مساله، مقرر شد که نمایندگان این هیات در چند روز آینده از دانشگاه و شهرک فرهیختگان بازدید داشته باشند.
همچنین رئیس دانشگاه بیرجند با اعلام اینکه در جلسه مذکور مصوب گردید اسناد و مدارک شهرک فرهیختگان به کمیسیون ارائه گردد ابراز امیدواری کرد؛ در آینده نزدیک شاهد رفع مشکلات تفکیک اسناد این شهرک خواهیم بود.
شایان ذکر است؛ با پیگیری‌های به عمل آمده از سوی رئیس دانشگاه بیرجند این دومین جلسه کمیسیون فرعی حقوقی و قضائی هیات دولت برای تفکیک اراضی شهرک فرهیختگان از سند دانشگاه است.