عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

برگزاری جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشت استان گلستان

جشنواره غذای سالم بمناسبت روز جهانی غذا با هدف احیاء الگوی تغذیه صحیح و تبادل تجربه تهیه غذا های متنوع، بومی، سالم و اقتصادی با استقبال گسترده در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

کارکنان شرکت کننده در این جشنواره با غذا های متنوع و فرهنگ غذایی متنوع استان آشنایی بیشتری پیدا نمودند و همچنین انتخاب غذای برتر با معیار تنوع گروه های غذایی، محدودیت شکر و نمک و روغن بعنوان عوامل آسیب رسان، تزئین و طعم غذا و بویژه اقتصادی بودن غذا انجام گرفت.