همایش گرامیداشت روز جهانی غذا برگزار شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این همایش با محکوم کردن اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی و تبریک روز جهانی غذا به صاحبان صنایع و کارکنان حوزه سلامت گفت: مایه خرسندی است که امروز صنایع غذایی نیشابور به عنوان قطب دوم شرق کشور گرد هم آمده اند و بر خود می بالیم که نیشابور در حوزه غذا و صنایع غذایی در حد و اندازه نام نیشابور بزرگ است.
به گزارش وب دا؛ دکتر مجید درّودی در این همایش عنوان کرد: به عنوان یک پژوهشگر از صاحبان صنایع غذایی درخواست دارم که اگر می خواهند نام نیشابور در حوزه صنایع غذایی به جایگاه بلند بین المللی خود برسد بایستی در حوزه صنایع غذایی به فکر تحقیق و توسعه باشند.
وی با اشاره به پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای نخستین بار در رشته پلی تکنولوژی و تحصیل دانشجویان در رشته پزشکی برای اولین بار به طور مستقل از مشهد خاطر نشان کرد: مقام و رتبه نیشابور در حوزه صنایع غذایی در سطح کشور بسیار خوب است اما بایستی در پی کسب رتبه و جایگاه بین المللی بود.
مقام عالی حوزه سلامت با تاکید بر ضرورت همکاری های بین بخشی دانشگاه علوم پزشکی و صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی در صدد خواهیم بود که که دفتر ارتباط با صنعت را در شهرستان زبرخان برای سهولت ارتباط موثر صنایع با دانشگاه راه اندازی کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همچنین در ادامه با اشاره به این که بسیاری از خیرین سلامت نیشابوری از صاحبان صنایع هستند گفت: در وزارت بهداشت و در مجلس شورای اسلامی قوانینی برای بخشودگی مالیاتی برای خیرین حوزه سلامت در نظر گرفته شده است که در نشست های آینده با خیرین سلامت به این جزییات این موضوع خواهیم پرداخت.
وی در پایان ضمن تاکید مجدد به ضرورت تحقیق و توسعه در صنایع گفت: امید است اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در کنار شما صاحبان صنایع در راستای امر مهم تحقیق و توسعه و ارتقای کیفیت محصولات همکاری های بیش از پیش را داشته باشند.
همایش روز جهانی غذا و تجلیل از واحدهای برتر غذایی، آرایشی و بهداشتی روز بعد از ظهر پنج شنبه بیست و هفتم مهرماه به همّت انجمن صنایع غذایی و با مشارکت واحدهای صنایع غذایی در اردوگاه شهید رجایی باغرود برگزار شد.