پزشکی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به مناسبت روز جهانی غذا

بسمه تعالی

همه ساله ۱۶ اکتبر به مناسبت سالروز تاسیس سازمان جهانی فائو به عنوان روز جهانی غذا گرامی داشته شده است. این روز، ما را به تفکر در خصوص وضعیت تغذیه، گرسنگی، کمبود منابع غذایی در جوامع بشری، امنیت و سلامت غذا، بحران های پیش رو و نقشی که از منظر وظایف انسانی، اخلاقی و حرفه ای بر عهده ماست وادار می سازد.

غذا یکی از مهم‌ترین نیازهای بشری است که عوارض ناشی از ناایمن بودن آن علاوه بر اثرات مخرب بر جسم و روان افراد جامعه، موجب تحمیل هزینه‌های قابل‌ توجهی می‌شود که موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را نیز تحت ‌الشعاع قرار می‌دهد. تدوین سیاست های غذایی یکی از پیش شرطهای تامین امنیت غذایی است. امنیت غذایی به عنوان دسترسی مستمر تمام افراد یک جامعه در تمام اوقات به غذایی کافی به منظور یک زندگی سالم و فعال می باشد که همواره مورد توجه متولیان امور بوده و هست.

اینجانب از تلاش ها و خدمات بی شائبه و روزافزون جمع خستگی ناپذیر فعالان و دست اندرکاران حوزه تامین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم و همه همکاران حوزه غذا و تغذیه در سراسر میهن عزیز اسلامی تقدیر نموده و برای همه این عزیزان در دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که با روحیه جهادی، کیفیت و سلامت را به مردم خود عرضه می دارند، از درگاه ایزد منان، بهترین ها را آرزو می نمایم.

دکتر مجید درّودی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور