دکههای مواد غذایی شهر برازجان کدگذاری و ساماندهی شدند
سیده فاطمه حسینی در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در شهر برازجان ۱۰۴ دکه فعال است که ۸۵ دکه عرضه مواد غذایی هستند و از این ۸۵ دکه، ۳۷ دکه عرضه مواد غذایی حساس است که بازدید و نظارت از ۳۰ دکه مواد غذایی حساس در قالب طرح ضربت توسط بازرسان بهداشت محیط انجام گرفته است.
حسینی افزود: بازدید و نظارت از دکههای مواد غذایی در سه مرحله پیشبینی و اجرایی شده است که در مرحله اول با شناسایی و کدگذاری دکهها توسط شهرداری، صاحبان اصلی دکهها مشخص گردیده و سپس بازرسین بهداشتی طی طرح ضربت در دو نوبت از دکههای مواد غذایی ارائهدهنده مواد غذایی حساس بازدید و طبق چکلیست نظارت؛ اخطارهای بهداشتی لازم را صادر کردهاند.
وی تصریح کرد: طی این بازدیدها، از ۳۰ دکه عرضه مواد غذایی بازدید شده که ۹۶ درصد از متصدیان فاقد کارت تندرستی بودهاند و ۴۶ درصد از دکههای مواد غذایی فاقد آب جهت شستشو و نظافت وسایل بوده و ۸۳ درصد نیز فاضلاب خود را به شیوه بهداشتی دفع نمیکنند.
حسینی با اشاره به اینکه بهداشت مواد غذایی و بهداشت تجهیزات از عوامل مهمی است که در سلامت مصرفکنندگان بهصورت مستقیم تاثیرگذار است، تصریح کرد: متاسفانه در پایش انجامشده، ۵۶ درصد از دکههای مواد غذایی از بهداشت مواد غذایی مطلوب و ۶۶ درصد از بهداشت تجهیزات مناسب برخوردار نبودهاند که این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: در سنجشی که با دماسنج پرتابل از دمای یخچال و فریزرهای موجود در دکهها انجام گرفته، مشخص شد که ۵۳ درصد از یخچالها از دمای مناسب برخوردار نبودهاند.
رئیس گروه بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ضمن تشکر و قدردانی از حمایتهای فرماندار دشتستان و تلاش شهردار برازجان جهت کدگذاری و ساماندهی دکههای شهر برازجان، خاطرنشان کرد: بهتمامی دکههای دارای نواقص، اخطاریه بهداشتی داده شده است و مرحله بعد در صورت رفع نشدن نواقص، مراتب به مراجع قضایی اعلام و پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
حسینی افزود: بازدید و نظارت از دکههای مواد غذایی در سه مرحله پیشبینی و اجرایی شده است که در مرحله اول با شناسایی و کدگذاری دکهها توسط شهرداری، صاحبان اصلی دکهها مشخص گردیده و سپس بازرسین بهداشتی طی طرح ضربت در دو نوبت از دکههای مواد غذایی ارائهدهنده مواد غذایی حساس بازدید و طبق چکلیست نظارت؛ اخطارهای بهداشتی لازم را صادر کردهاند.
وی تصریح کرد: طی این بازدیدها، از ۳۰ دکه عرضه مواد غذایی بازدید شده که ۹۶ درصد از متصدیان فاقد کارت تندرستی بودهاند و ۴۶ درصد از دکههای مواد غذایی فاقد آب جهت شستشو و نظافت وسایل بوده و ۸۳ درصد نیز فاضلاب خود را به شیوه بهداشتی دفع نمیکنند.
حسینی با اشاره به اینکه بهداشت مواد غذایی و بهداشت تجهیزات از عوامل مهمی است که در سلامت مصرفکنندگان بهصورت مستقیم تاثیرگذار است، تصریح کرد: متاسفانه در پایش انجامشده، ۵۶ درصد از دکههای مواد غذایی از بهداشت مواد غذایی مطلوب و ۶۶ درصد از بهداشت تجهیزات مناسب برخوردار نبودهاند که این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: در سنجشی که با دماسنج پرتابل از دمای یخچال و فریزرهای موجود در دکهها انجام گرفته، مشخص شد که ۵۳ درصد از یخچالها از دمای مناسب برخوردار نبودهاند.
رئیس گروه بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ضمن تشکر و قدردانی از حمایتهای فرماندار دشتستان و تلاش شهردار برازجان جهت کدگذاری و ساماندهی دکههای شهر برازجان، خاطرنشان کرد: بهتمامی دکههای دارای نواقص، اخطاریه بهداشتی داده شده است و مرحله بعد در صورت رفع نشدن نواقص، مراتب به مراجع قضایی اعلام و پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید