عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

نکات بهداشتی پیاده‌روی اربعین

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، رهام یوسف‌نژاد اظهار داشت: در پیاده‌روی اربعین، خستگی راه و استراحت کم، تغییر شرایط آب و هوایی ، تهیه آب و مواد غذایی از منابع گوناگون، منجر به کاهش ایمنی بدن شده و مسافر بیش از سایر مواقع در معرض بیماری‌های واگیر قرار می‌گیرند.
وی افزود: رعایت بهداشت آب و مواد غذایی و بهداشت دست‌ها و بهداشت تنفسی بیش از هر زمانی باید موردتوجه باشد که در غیر این صورت سبب ایجاد بیماری در طول سفر شده و آرامش فرد و خانواده را تحت تاثیر خود قرار دهد و همچنین در بازگشت نیز سبب انتقال بیماری در کشور می‌شود.
یوسف‌نژاد بابیان اینکه حمل و نگهداری موارد غذایی قابل فساد در طول سفر احتمالاً سبب بروز فساد در ماده غذایی می‌شود گفت: در صورت نیاز آجیل یا کشمش و انجیر ،برای حمل بسیار مناسب هستند.
این کارشناس بهداشتی اضافه کرد: مصرف آب و نوشیدنی از مهم‌ترین موضوعات قابل‌توجه اربعین با توجه به گرمی هوا است که با توجه به شیوع وبا در سال‌های اخیر حتماً آب و نوشیدنی‌ها را به شکل بسته‌بندی شده مصرف کنید و در صورت استفاده از لیوان حتماً لیوان یک‌بارمصرف یا شخصی داشته باشند.
یوسف‌نژاد تاکید کرد:‌ زائرین اگر تا دو هفته پس از بازگشت از سفر دچار علائم بیماری شدند باید به بیمارستان یا مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.

انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰