عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

بهره‌برداری از اولین خانه بهداشت خیرساز در شهرستان جم/ گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، سید محمد احمد پور در مراسم افتتاح خانه بهداشت روستای حاجی‌آباد اظهار داشت: این خانه بهداشت به‌عنوان اولین مرکز خیرساز در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان جم است.
احمد پور با تاکید بر تشکیل مجمع خیرین حوزه سلامت و آموزش در شهرستان جم افزود: نبود مراکز خیریه یکی از خلع‌های حوزه سلامت در شهرستان است که باید با تشکیل کارگروه، خیرین را در این حوزه فعال کرد.
وی گفت: خانه بهداشت جدیدالاحداث روستای حاجی‌آباد بااعتبار ۲۵ میلیارد ریال و متراژ ۸۵ مترمربع ساخته شد.
فرماندار جم بیان کرد: گروه خیریه درمانی نیکان تهران به‌عنوان حامی مالی این پروژه، مهندس عبدالهی از پیمانکاران خیرساز شهرستان و برادران صبوری با اهدا زمین، در احداث این خانه بهداشت همکاری کردند که از زحمات آن‌ها قدردانی می‌شود.
در حاشیه افتتاح این پروژه، از خیرین خانه بهداشت حاجی‌آباد تجلیل شد.
گفتنی است خانه بهداشت روستای حاجی‌آباد در بخش مرکزی جم واقعه شده و روستاهای حاجی‌آباد، زیبا مکان، محمدی آباد، غربه و پدری را تحت پوشش دارد.
انتهای پیام/ م.م ۳۰۲۰