معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیمارستان سوختگی گناوه نیازمند حمایت وزارت بهداشت و خیرین است
دکتر احمد یزدان پناه در گفتوگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: با توجه به ارائه خدمات تخصصی درمانی در بیمارستان سوختگی، این مرکز نیازمند حمایت همهجانبه از سوی وزارت بهداشت، سازمانهای بینالمللی و خیرین است.
وی خاطرنشان کرد: مراکز درمان سوختگی قادر به ادامه فعالیت خود بهصورت خودگردان نبوده و از سویی جامعه به این خدمت نیاز مبرم دارند. بنابراین نیازمند حمایت همهجانبه است که انتظار میرود این مرکز که باهمت خیر محترم شهرستان، شادروان چرومی بنا نهاده شده با کمک خیرین همچنان به ارائه خدمت بپردازد و با یاری این عزیزان چرخه خدمت توسعهیافته تا شهروندانی که خدای ناکرده دچار سانحه میشوند، از خدمات آن برخوردار شوند.
دکتر یزدان پناه بیان داشت: با وجود صنایع مستقر در شمال و جنوب استان و امکان مواجهه افراد با انواع سوختگی، مراکز درمان سوختگی همواره بایستی آمادگی لازم در پذیرش و مراقبت بیماران را داشته باشند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: در این مرکز اقدامات ترمیمی از جمله گرافت پوست توسط جراح حاذق بومی صورت میگیرد که نتایج مثبتی به همراه داشته است همچنین انتظار میرود از ظرفیت این مرکز در حوزه آموزشی نیز به نحو احسن استفاده گردد.
مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر که در این بازدید حضور داشت اذعان داشت: انتظاری که از تیم مراقبت میرود این است که به نحوی مسیر مراقبت به پیش رود که بیماران تا حد امکان چه به لحاظ کارکردی و چه به لحاظ روانشناختی بازتوانی گردند.
دکتر محمد ازمل اضافه کرد: در این راستا مقرر شد در خصوص جذب نیروی روانشناسی بالینی و استقرار در مرکز سوختگی اقدامات لازم صورت گیرد.
در بازدید جامع از بیمارستان سوختگی گناوه تمامی مدیران حوزه ستادی معاونت درمان از بخشهای درمانی و پشتیبانی بیمارستان سوختگی بازدید کردند.
جلسه جمعبندی بازدید با حضور روسای بیمارستان سوختگی و مدیران بخشهای مختلف بیمارستان انجام شد.
انتهای پیام / ع.چ ۳۰۶۰