عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

کارگاه آموزشی آشنایی با انواع تقلب مواد غذایی در شهرستان رامیان برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با انواع تقلب  مواد غذایی و روشهای تشخیص آن  در شهرستان  رامیان برگزار شد تا ماموران سلامت در این شهرستان با شیوه‌های تقلب در مواد غذایی و تشخیص کالاهای فاسد آشنا شوند

دکتر علی آبادی رئیس مرکز بهداشت شهرستان رامیان گفت: یکی از حساس‌ترین موارد بهداشتی در جامعه، مواد غذایی و خوراکی‌ها است که عدم توجه به این مورد، عواقب نگران‌کننده‌ای را در پی خواهد داشت

دکتر علی آبادی افزود: به همین منظور کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی با هدف آموزش آخرین دستورالعمل‌های بهداشت مواد غذایی در شهرستان رامیان برگزار شد

این کارگاه که توسط واحدهای بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای و آموزش سلامت برگزار شد، کاردان‌ها و کارشناسان ستاد و مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان با انواع تقلب در مواد غذایی، نحوه نمونه‌برداری از مواد غذایی و راهکارهای عملی تشخیص مواد غذایی فاسد آشنا شدند