عمومی | دانشگاه علوم پزشکی زنجان

در چهارمین جشنواره بین المللی غذای اکو- راه ابریشم نظارت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان بر نحوه عرضه مواد غذایی


در چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو- راه ابریشم

نظارت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان بر نحوه عرضه مواد غذایی
چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو - جاده ابریشم ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان میزبان عموم علاقه مندان و بازدیدکنندگان است .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان - واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو- راه ابریشم، ضمن آموزش به مسئولین غرفه‌ها در رعایت بهداشت فردی، مواد غذایی و تجهیزات مورد استفاده، با استفاده از دستگاه‌های پرتابل بر نحوه تهیه و عرضه مواد غذایی نظارت می‌نمایند.
به گزارش وب‌دا، آذربایجان، لبنان، سوریه، عراق، فلسطین، چین، افغانستان، تاجیکستان، بحرین، ترکیه و بلغارستان برای شرکت در این دوره از جشنواره بین‌المللی غذای اکو-جاده ابریشم در این جشنواره حضور دارند .
احیای سنت‌های دیرین در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه جاده ابریشم، بها دادن به فرهنگ و آداب و کشورهای عضو اکو و همچنین آداب کشورهای مختلف، تبادل گردشگری ما بین کشورهای منطقه از اهداف این جشنواره است .
به گفته مسوولان، غذا محوریت این جشنواره است و در کنار آن نمایشگاه صنایع دستی متشکل از ۳۰ غرفه با حضور صنعتگران از اقصی نقاط کشور برپا خواهد شد .
معرفی و فروش صنایع دستی مرتبط با غذا به عنوان اصیل‌ترین کالای ایرانی یکی از برنامه‌های جنبی این جشنواره است .