نظارتهای بهداشتی در ایام ماه محرم تشدید میشود
دکتر حق گشایی ادامه داد: همه ساله در ایام سوگواری محرم با حضور عزاداران حسینی در تکایا، مساجد و هیات ها برپا می شود، در این خصوص با توجه به اهمیت سلامت عزاداران، کنترل عوامل محیطی از جمله مواد غذایی و آشامیدنی دراولویت های بحث سلامت این ایام قرار می گیرد.
وی افزود: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از تمامی مراکز تهیه، تولید، عرضه و فروش مواد غذایی با اولویت رعایت بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی نیز در این ایام سوگواری صورت می گیرد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی این دانشکده نیز گفت: با توجه به برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان در ماههای محرم و صفر و اهمیت سلامت عزاداران؛ میطلبد مدیریت کنترلی و پیشگیری به ویژه کنترل عوامل محیطی در راستای حفظ و ارتقای سلامت عزاداران حسینی رعایت شود.
وی افزود: تلفن ۱۹۰ جهت رسیدگی به شکایات مردمی در ایام محرم و صفر همواره فعال است.