کارکنان بخش بهداشتی شهرستان دشتستان در شناسایی بیماران اعصاب و روان نقش مهمی داشتهاند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، دکتر فاطمه اکبری زاده در نشستی که با مسئولین حوزه سلامت شهرستان دشتستان برگزار کرد، افزود: از سال گذشته کمپین کمکم کن در شهرستان دشتستان بهصورت پایلوت اجرا شده است و در این زمینه تمامی پزشکان و نیروهای بهداشتی شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت در خصوص راههای مقابله با افسردگی، تابآوری اجتماعی و پیشگیری از خودکشی آموزشهای لازم را دریافت نمودهاند.
دکتر اکبری زاده تصریح کرد: در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان دشتستان کارشناس سلامت روان مستقر است که به مراجعین و بیماران اعصاب و روان مشاورههای رایگان ارائه میدهند و برای افرادی که دسترسی به پزشک متخصص ندارند، یک مزیت محسوب میشود.
وی همچنین بیان کرد: در کمپین کمک کن، در اقدام اول پزشکان و نیروهای بهداشتی آموزشهای لازم را زمینه غربالگری جمعیت عمومی دریافت کردهاند تا افرادی که دارای علائم بیماریهای اعصاب و روان هستند شناسایی و سپس این افراد به مسیر مراقبت و درمان هدایت شوند.
مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: در رابطه با همین کمپین نیز کتابچهای با همین عنوان (به من کمک کن) توسط واحد سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تدوین و چاپ شده است که در این کتابچه تمام رفتاریهایی که با فرد اقدام کننده به خودکشی لازم است، بیان شده و در اختیار خانواده فرد اقدام کننده به خودکشی در بیمارستان گذاشته میشود.
دکتر اکبری زاده همچنین گفت: باید تمامی کارکنان بخشهای درمان در زمینه علائم بیماریهای اعصاب و روان توسط پزشک متخصص آموزشهای لازم را دریافت کنند.
وی تاکید کرد: حضور روانشناس و تعیین محل مناسبی با رعایت حریم خصوصی برای بستری بیماران اقدام کننده به خودکشی در بخش اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان از مصوبات این نشست بوده که بهزودی جهت برطرف کردن کمبود نیروی روانشناس در مراکز خدمات جامع سلامت این شهرستان، دانشجویان ارشد روانشناسی بالینی دوره دیده بهعنوان کارآموز در مراکز فاقد نیروی روانشناس به کار گرفته خواهند شد.
انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰