عمومی | دانشگاه تهران

اجرای واحدهای کارورزی دانشجویان زیست‌شناسی تعیین تکلیف شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران ، دکتر مهران حبیبی رضایی، رئیس دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران و اعضای هیات رئیسه این دانشکده طی بازدید از واحدهای پژوهشی و تولیدی یک شرکت داروسازی معتبر، زمینه‌های اجرای واحدهای آموزشی کارورزی بخشی از دانشجویان دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران در شرکت‌های داروسازی را مورد بررسی و توافق قرار دادند.

دکتر مهران حبیبی رضایی، رئیس دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران، ایجاد ارتباط موثر و سیستماتیک با صنعت را از اولویت‌های اصلی این دانشکده برشمرد و گفت: یکی از رسالت‌های دانشکده زیست‌شناسی، کاربست علوم پایه در توسعه محصولات و فناوری‌های پیشرفته از جمله حوزه سلامت است.
وی ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دوره‌های تحصیلی دانشکده زیست‌شناسی شامل برگزاری پنج رشته کارشناسی، ۱۳ رشته کارشناسی ارشد و ۸ رشته در مقطع دکترای تخصصی را در کنار انگیزه جوانان نخبه و حضور استادان متخصص و کارآمد در حوزه‌های متنوع علوم زیستی را از اصلی‌ترین ظرفیت‌های این دانشکده برشمرد و افزود: رویکرد تحولی در این دانشکده با نگاه به ایجاد ساختارهای سازمانی متناسب با نیازمندی‌های جامعه و همچنین مقتضیات زمان و برقراری همکاری‌های نظام‌مند با صنعت پیگیری می‌شود.

رئیس دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: همکاری بین دانشکده و صنایع مرتبط می‌تواند در عین حفظ پژوهش‌های ژرف بنیادی و انجام پژوهش‌های دانشگاهی در حوزه‌های علوم پایه زیستی، تسهیل‌کننده انجام پژوهش‌های مورد نیاز صنعت باشد و بر سرعت آنها بیفزاید.
دکتر علی‌اکبر موسوی موحدی، رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران نیز در بازدید از واحدهای پژوهشی و تولیدی یک شرکت داروسازی، عزم این مرکز و همچنین دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران را در زمینه بهره‌برداری شایسته از قابلیت‌های دانشگاه و صنعت در قالب همکاری‌های مشترک بویژه با شرکت‌های داروسازی یادآور شد.

دکتر جواد حامدی، عضو هیات علمی بخش میکروبیولوژی و معاون تحصیلات تکمیلی و پژوهشی دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران نیز در این بازدید به ایجاد گروه جدید «زیست‌شناسی کاربردی» به عنوان پنجمین گروه علمی این دانشکده اشاره کرد و گفت: این گروه با رویکرد بسیج ظرفیت‌های علوم زیستی دانشکده در جهت تامین نیازمندی‌های صنعت و جامعه ایجاد شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکدگان علوم ، دکتر سیادت، مدیرعامل توفیق دارو نیز با استقبال از رویکرد دانشگاه تهران در ایجاد ساختارهای آموزشی متناسب با ضروریات برقراری همکاری و ارتباط با صنعت و پیگیری راه‌اندازی رشته‌های تحصیلی جدید متناسب با نیازهای روز در دانشکده زیست‌شناسی، بر فراهم بودن امکان بهره‌برداری دانشجویان از تجهیزات دستگاهی و تجربیات متخصصان این شرکت تاکید کرد. وی همچنین از پیگیری تولید محصولات دارویی پپتیدی نسل جدید و نوآورانه و شناسایی راهکارهای نوآورانه در فرمولاسیون‌های دارویی به عنوان اولویت‌های تحقیقاتی این داروسازی نام برد.