رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: ۹۹ مورد بیماری مشترک بین انسان و حیوان در تنگستان پیشگیری و درمان شده است
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی به مناسبت روز ملی بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و لزوم آگاهی بخشی در این مورد بیان داشت: در یک ساله گذشته ۹۰ مورد حیوان گزیدگی در تنگستان اتفاق افتاده که در تمامی موارد واکسیناسیون افراد به موقع انجام شده است.
وی ادامه داد: ۴ مورد تب مالت، ۴ مورد سالک و یک مورد تب کریمه کنگو نیز در یک سال گذشته در تنگستان اتفاق افتاده که خوشبختانه همه موارد با طی مراحل درمانی منتهی به مرحله بهبودی گشته است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان بیماریهایی همچون تب مالت، سالک، تب کریمه کنگو و هاری را بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان خواند و تصریح کرد: توجه به خرید مواد غذایی گوشتی و لبنیات از مراکز معتبر برای جلوگیری از انتقال بیماری تب مالت، عدم رهاسازی مستمر آب در محیط برای جلوگیری از ایجاد زیستگاه سالک، توجه به سلامت دام توسط دامداران و واکسیناسیون حیوانات برای پیشگیری از بیماری هاری موجب میشود تا موارد ابتلای به بیماری تا حد زیادی کاهش یابد.
رفیعی اظهار داشت: علاوه بر آگاهی بخشی و بالا بردن دانش مردم برای مقابله با بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، نیاز است همکاریهای بین بخشی، بین بهداشت و درمان، سازمان دامپزشکی، جهاد کشاورزی و سایر نهادهای مرتبط بهعنوان محور پیشگیری و مبارزه با بیماریها مشترک بین انسان و حیوان افزایش یابد.
انتهای پیام/ن.ا ۳۰۱۰