نکاتی درباره خرید دام و قربانی کردن
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، محمدباقر مهبودی با تاکید بر اینکه در صورت ضرورت خرید دام زنده، آن را از میادین عرضه مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری کنید اظهار داشت: ذبح دام را صرفاً در کشتارگاهها و تحت نظر اداره دامپزشکی انجام دهید و بههیچعنوان دام را در منازل و معابر ذبح نکنید.
این کارشناس بهداشتی افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس کار مناسب استفاده کرده و ابزارشان را بعد از ذبح دام ضدعفونی کنند. همچنین خونابه باید به طریق بهداشتی دفع گردیده و جای آن شستشو شود.
مهبودی هشدار داد: بههیچوجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است را ذبح و مصرف نکنید.
وی خاطرنشان کرد: گوشتِ دام ذبح شده باید قبل از مصرف حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود در حالی که جگر و امعاواحشای دام پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال مصرف کنید.
انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰