عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

در سه‌ماهه اول سال جاری؛ ۲۴۰ کیلوگرم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در دشتستان جمع‌آوری و امحا شد

ماریا خویشدوست در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: یکی از مهم‌ترین روش‌هایی که می‌تواند در کنترل و کاهش قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در کشور و جلوگیری از عرضه کالاهای تقلبی و جعلی به مردم در سطح عرضه کمک کند، نصب برچسب اصالت و سلامت بر روی کالاهای آرایشی بهداشتی و استفاده از سامانه جامع طرح شناسنامه‌دار نمودن کالاهای آرایشی و بهداشتی است.
خویشدوست تصریح کرد: این سامانه با به‌کارگیری توانمندی‌های عرصه فناوری اطلاعات توانسته گام موثری در ارتقاء سلامت جامعه بردارد.
وی همچنین بیان کرد: این برچسب‌ها صرفاً یک هولوگرام تبلیغی نیست و این‌ها بدون استعلام هیچ ارزشی ندارند، بلکه کد نوشته‌شده روی برچسب و در صورت تایید استعلام، محصول را مورد استفاده قرار می‌دهد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بابیان اینکه بهترین راه شناسایی محصولات اصل از تقلبی سامانه مدیریت و نظارت بر محصولات سلامت سازمان غذا و دارو است، تاکید کرد: در صورت بروز مشکلات ناشی از استفاده محصولات وارداتی آرایشی و بهداشتی امکان پیگیری و رسیدگی موضوع به دلیل وجود مستندات و مدارک مربوط به کالای موردنظر در سازمان غذا و دارو میسر خواهد بود.
کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در حال حاضر به‌صورت ماهیانه، بازرسی‌های مشترکی، طبق برنامه زمان‌بندی شده و با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان دشتستان توسط بازرسان ادارات مربوطه انجام می‌شود.
نوشین حسن‌زاده تصریح کرد: این بازرسی‌ها به‌منظور کنترل و پایش لوازم‌آرایشی و بهداشتی، حفظ سلامت مصرف‌کننده، جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز و همچنین پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی انجام‌گرفته است و در حدود ۲۴۴ کیلوگرم محصول غیرقابل‌مصرف، جمع‌آوری و امحاء گردید.
در بازرسی‌هایی که از مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی به عمل آمد، این مراکز ازلحاظ شرایط نگهداری محصولات، سلامت محصولات، برچسب اصالت و تاریخ تولید و انقضاء آن‌ها مورد بازرسی قرار می‌گیرند...
انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰