عمومی | دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

همکاری دانشگاه و آموزش و پرورش، زمینه‌ساز توسعه آموزشی و پژوهشی



در دیدار دکتر محمد جواد آروین رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته  و اختر اسماعیل زاده مدیر آموزش و پرورش ماهان، همکاری این دو نهاد به عنوان زمینه ساز توسعه آموزشی و پژوهشی مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار که در آستانه ۱۲ اردیبهشت و روز بزرگداشت مقام معلم صورت گرفت، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در سخنانی با تبریک روز معلم از خدمات ارزنده فرهنگیان تقدیر کرد.

دکتر محمد جواد آروین از همکاری متقابل دانشگاه با آموزش و پرورش منطقه ماهان استقبال کرد و گفت: برای شروع و تداوم منسجم همکاری ها به بررسی موضوع و تدوین ضوابط نیاز است.

وی در پاسخ به درخواست دانش آموزان پژوهشگر ماهانی که از زبان رئیس پژوهش سرای دانش آموزی ماهان مطرح شد گفت:  از حضور دانش آموزان پژوهشگر و علاقه مند منطقه ماهان جهت بازدید از دانشگاه، بخش های آزمایشگاهی و آموزشی استقبال می کنیم.

همچنین معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته  بر لزوم تفکیک بین پژوهش دانشگاهی و دانش آموزی تصریح کرد.

دکتر داریوش افضلی، خلاقیت و ایده پردازی را از عناصر مهم پژوهش دانش آموزی عنوان کرد و گفت: پژوهش های دانش آموزی که بر این  سیاق انجام شوند از تاثیرگذاری بالایی در جامعه برخوردار خواهند بود.

دکتر افضلی نیز  آمادگی معاونت آموزشی و پژوهشی را برای همکاری های متقابل اعلام کرد.

در این نشست رئیس شورای اسلامی شهر ماهان، پیوند و همکاری متقابل دانشگاه و آموزش و پرروش را سازنده و موثر توصیف کرد.

دکتر ابوالحسن زاده بابیان اینکه شاهد همکاری معلمان پژوهشگر از روی عشق و علاقه با پژوهش سرای دانش آموزی عیسی ماهانی بوده است همکاری دانشگاه با فعالیت های پژوهشی آموزش و پرروش ماهان را زمینه ساز شکوفا شدن استعدادهای دانش آموزان توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست، رئیس آموزش و پرورش ماهان گفت:عوامل سخت افزاری، نرم افزاری و نیروی انسانی از عوامل مهم در توسعه  پژوهش به شمار می روند.

اختراسماعیل زاده با ابراز خشنودی از برگزاری جلسه مشترک افزود: امیدواریم با همکاری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بتوانیم مشکلات پیش روی فعالیت های پژوهشی  را تاحدی مرتفع کنیم.

خانم اسماعیل زاده با اشاره به اهداف تاسیس پژوهسراها گفت : پژوهش سرا مکانی برای دانش آموزان خلاق و پژوهشگر است .

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه ماهان، پژوهش را یافتن نایافته ها توصیف کرد و گفت : افراد خلاق همیشه از جامعه خود جلوتر هستند و متفاوت فکر می کنند.

وی بابیان اینکه شناسایی و شکوفایی استعداد های دانش آموزی از رسالت های مهم آموزش و پرروش است افزود: پژوهشگر باید دنبال مسئله ای باشد که به نیاز جامعه پاسخ دهد.

در ادامه جلسه رئیس و استادان راهنمای پژوهش سرای عیسی ماهانی ماهان، با بیان اینکه دانش آموزان امروز، دانشجویان فردا هستنند همکاری دانشگاه با پژوهش سرا را زمینه ساز تربیت و پرورش دانشجویان پویاتر در آینده دانستند.

این جلسه در دفتر رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناروی پیشرفته برگزار شد.

عکس از:  روابط عمومی آموزش و پرورش ماهان