معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کنگان: تشدید مراقبتها در پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا در شروع فصل گرما ضروری است
فاطمه آهو خوش اظهار داشت: آمادگی واحدهای بهداشتی و درمانی جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا خصوصاً التور ضروری است.
وی تصریح کرد: بهبود ارتباطات درون بخشی و بین بخشی و قویتر شدن سیستم مراقبتی جهت مقابله با این بیماری لازم است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان بر لزوم حساس سازی مراکز دولتی و خصوصی و گزارش دهی بهموقع تاکید و گفت: آمادگی واحدهای بهداشتی و درمانی جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا خصوصاً التور ضروری است.
کارشناس بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد واحد بیماریهای واگیر در خصوص پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا با اولویت التور در سال ۱۴۰۱ و سهماهه اول ۱۴۰۲ گفت: حساس سازی بخشهای دولتی و خصوصی برای تعامل بیشتر در زمینه گزارش بیماریهای منتقله از آب و غذا بهویژه موارد اسهالی و ارجاع جهت نمونهبرداری لازم است.
محمد کرد با ارائه شاخصها و آمار طغیانها، تعداد و درصد نمونهبرداری موارد اسهالی در بیمارستانها و خارج بیمارستان در سال ۱۴۰۱ و سهماهه اول ۱۴۰۲ اضافه کرد: آموزش مردم درباره استفاده از غذا و آب سالم و همچنین اهمیت شست و شوی دستها و رعایت بهداشت عمومی برای پیشگیری و مبارزه با این بیماری در دستور کار است.
وی تصریح کرد: تقویت و تشدید بازرسی بهداشت محیطی بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان کنگان نیز برای پیشگیری و مبارزه با این بیماری در دستور کار است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان با توجه اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا بهویژه افزایش موارد اسهالی در کشور کمیته درون بخشی التور و بیماریهای منتقله از آب و غذا باهدف آمادگی هر چه بیشتر در برابر طغیان اینگونه بیماریها، در تاریخ در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت با حضور معاون محترم بهداشتی، مسئول و کارشناس بیماریهای واگیر، مسئولین واحدهای بهداشت محیط و حرفهای، سلامت خانواده، آموزش سلامت، امور دارویی، آزمایشگاه و سوپر وایزر کنترل عفونت، مسئول درمانگاه و آزمایشگاه بیمارستان برگزار شد.
انتهای پیام/ م.س ۳۰۷۰