عمومی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

دغدغه مندی مسئولین دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا راهگشای مسائل رفاهی و معیشتی دانشجویان خواهد بود

به گزارش مفدا مراغه، در ابتدای جلسه رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به قدمت تاریخی و غنای فرهنگی شهرستان مراغه گفت: شهرستان مراغه از بعد جمعیتی دومین شهر بزرگ استان بوده و به لحاظ تاریخ و تمدن دارای قدمتی چندین هزار ساله است. بر همین اساس ادیبان و اندیشمندان بزرگی در این شهر پرورش یافته اند.

وی در ادامه افزود: دانشکده علوم پزشکی مراغه پتاتسیل بالایی برای رشد و توسعه دارد و باید به جایگاهی که متعلق به آن است برسد.

دکتر الهوردی ارجمند گفت: اولویت اصلی ما در حال حاضر ارتقاء دانشکده علوم پزشکی مراغه به دانشگاه علوم پزشکی مراغه است و بر همین اساس تمام توان و تلاش خود را در این مسیر به کار بسته ایم تا با رفع چالشها، موانع موجود و تقویت زیرساخت های لازم به اهدافی که ترسیم کرده ایم برسیم.



در ادامه دکتر احسانی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: در دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت مداوم پیگیر بهبود وضعیت رفاه و معیشت دانشجویان هستیم تا بتوانیم به نحو احسن به وظیفه خود عمل کنیم.
وی خاطر نشان کرد : مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه در تلاش است تا زیر ساخت‌های دانشکده را علیرغم محدودیت های مالی در مسیر رشد، پیشرفت و تعالی قرار دهد.

ایشان خاطر نشان کرد: حضور دکتر رئیسی معاون تسهیلات صندق رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه به واسطه تجارب بالای مدیریتی قطعا راهگشا خواهد بود و همچنین با توجه به کمبود منابع مالی در دانشکده، نیازمند مساعدت صندق رفاه وزارت بهداشت در جهت رشد و توسعه دانشکده هستیم.



در ادامه دکتر رئیسی معاون تسهیلات صندق رفاه وزارت بهداشت در این نشست گفت: این بازدید با هدف بررسی وضعیت زیرساخت های رفاهی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه انجام می گیرد و با کمک و همراهی مسئولین پرتلاش دانشکده و صندوق رفاه به امید خدا شاهد رشد و توسعه این مجموعه خواهیم بود.

ایشان افزود: با توجه به دغدغه مندی رئیس دانشکده و معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، بازدید از مجموعه علوم پزشکی مراغه را در اولویت بازدیدهای صندق رفاه وزارت بهداشت قرار دادیم تا بتوانیم در حوزه دانشجویی اتفاقات خوبی در این مجموعه رقم بزنیم.

وی در مورد تجهیزات ورزشی دانشکده ها و دانشگاه‌ها به این نکته اشاره کرد و گفت: امسال در وزارت بهداشت تدابیری اندیشیده شده است تا بتوانیم بستر مناسبی در تجهیز بخش ورزشی خوابگاه‌ها فراهم آوریم. زیرا توجه به ورزش و سلامت دانشجویان می‌تواند کمک شایانی به سلامت جسمی و روانی دانشجویان در مدت زمان تحصیل بکند.

دکتر رئیسی در خصوص خوابگاه دخترانه فرهیختگان به این نکته اشاره کرد و گفت: با توجه به دغدغه مسئولین دانشکده علوم پزشکی مراغه بدلیل نبود خوابگاه ملکی خواهران در این دانشکده تلاش خواهیم کرد تا در چارچوب ظرفیت های قانونی و مطابق با رسالت صندوق رفاه دانشجویان به این دانشکده کمک شود.



ایشان در مورد ماده ۷ قانون جوانی جمعیت به این مسئله اشاره کرد و گفت : با توجه به سیاست‌های کلان دولت سیزدهم در مورد جوانی جمعیت، در صندق رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تلاش‌ هستیم که با تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار و دریافت وام از بانک های عامل به دانشگاه‌ها و دانشکده در ساخت خوابگاه متاهلی کمک بکنیم.

در بخش پایانی این نشست، بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گزارش اجمالی از فعالیت‌های انجام شده در سال گذشته را ارائه داد و گفت: تیم تلاشگر حوزه فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی مراغه توانسته است رشد خوبی در زمینه های مختلف داشته باشد و برآیند امتیاز ۹۹.۲۶ درصد سامانه برنامه عملیاتی، مبین این موضوع است.

وی همچنین در این گزارش به وضعیت حوزه های مختلف از جمله فعالیتهای فرهنگی که در سال گذشته توسط کانونها، تشکلها و انجمنهای علمی انجام شده بود، تعداد نشریات، کانونها و انجمنهای علمی، حضور و کسب مقام در رویدادهای مختلف فرهنگی، قرآنی و ورزشی، انجام اقدامات اساسی در راستای تقویت زیرساخت های دانشجویی و غیره پرداخت.



شایان ذکر است در این بازدید یک روزه دکتر رئیسی، معاون تسهیلات صندوق رفاه به همراه مسئولین دانشکده علوم پزشکی مراغه از زمین‌ جدید خریداری شده برای ساخت دانشکده و بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی، آشپزخانه و سلف سرویس، خوابگاه فرهیختگان، خوابگاه شهید دکتر رهبری ، سالن ورزشی و زمین مورد نظر برای ساخت خوابگاه متاهلی بازدید کرد.