عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

کارشناسان بهداشت محیط شهرستان بوشهر بر تهیه و طبخ غذای حجاج نظارت کردند

مهندس حمید حبیبی نیا اظهار داشت: با توجه به اینکه کلیه وعده‌های غذایی حجاج اعزامی از بوشهر جهت سرو در پرواز در شهر بوشهر آماده‌سازی و طبخ می‌گردد، بازرسین بهداشت محیط بر روند آماده‌سازی و تهیه غذا نظارت کامل دارند.
وی گفت: با توجه به حساسیت ویژه به غذای زائرین حرم امن الهی و لزوم حفظ سلامت حجاج جهت بهره‌برداری حداکثری از این سفر معنوی، کارشناسان بهداشت محیط بر کل مراحل آماده‌سازی، گندزدایی و طبخ غذای پروازهای حجاج که در شهر بوشهر انجام می‌شود نظارت دارند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: لازم است که حجاج عزیز در طول سفر جهت حفظ سلامتی خود و با توجه به گرمی هوا به‌طور مستمر از آب آشامیدنی سالم بطری شده استفاده نمایند. همچنین قبل از هر وعده غذایی و به جهت پیشگیری از انتقال بیماری‌های انگلی و روده‌ای دستان خود را با آب و صابون شستشو نمایند.

انتهای پیام/ ا.س ۳۰۰۰