اعلام خبرهای امیدبخش در جمع قهرمانان دانشگاه تهران؛ از راهاندازی کلینیک ورزش درمانی تا یک اتفاق برای پیشکسوتان ورزش | نظر امیر قلعهنویی درباره دانشجو
به گزارش روابط عمومی
دانشگاه تهران
به نقل از امور سامانهها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر محمود کمرهای معاون آموزشی دانشگاه تهران، سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک ایران، هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، محمد آخوندی عضو شورای شهر تهران، زهرا سلمان سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، مهین فرهادیزاده نایب رئیس کمیته ملی المپیک، دکتر سید نصرالله سجادی سرپرست سابق وزارت ورزش و جوانان، معاون پیشین توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان و رئیس پیشین فدراسیون فوتبال، حمید درخشان سرمربی سایپای تهران، امیر قلعهنویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران و بسیاری از استادان و همکاران دانشگاه تهران در این مراسم حضور داشتند.
در ابتدای این نشست، دکتر عباسعلی گائینی رئیس دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران، گفت: میزبان اصلی دانشجویانی هستند که برای دانشگاه تهران افتخار آفریدند و در رقابتهای ورزشی دانشجویی شرکت کردند و باعث شدند نشاط به خانواده دانشگاه بیاید.
وی بیان کرد: قرار است با کمک شورای شهر تهران یکی از برنامههای عمرانی که در دانشکده علوم ورزشی و تندرستی از سال ۱۳۹۲ آغاز کردهایم را به انجام برسانیم و دانشجویان و اهالی شهر از نتایج آن استفاده کنند.
دکتر گائینی با اشاره به اهمیت ورزش تاکید کرد: ورزش به هر شکلی از جمله بینالمللی، داخلی و دانشجویی زیباست. منتها دانشجویان ما برای ورزش کردن وقت کافی ندارند زیرا استادان درسهایی را به آنها محول میکنند، در غیر این صورت همه میتوانند در سطح ملی بدرخشند و افتخارآفرینی کنند.
رئیس دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران با اشاره به حمایت بخشهای مختلف دانشگاه از این دانشکده و فعالیتهای ورزشی تصریح کرد: در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران، بخش ورزش رونق بیشتری پیدا کرده است.
دکتر رضا نوری، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه نیز در این مراسم در سخنانی گزارشی از رویدادهای ورزشی سال ۱۴۰۱ ارائه و بیان کرد: اسفند ۱۳۹۸ با اپیدمی کووید جهان متحول شد و فعالیتهای ورزشی به حاشیه رفت. در سال ۱۴۰۱ با آغاز فعالیتهای حضوری فعالیتهای ورزشی پررنگتر شد و رنگ و روی تازهای یافت.
وی ضمن تشکر از تلاشهای دکتر مجید واحدیزاده مدیر کل سابق اداره کل تربیت بدنی دانشگاه، به برگزاری برنامههای متعدد ورزشی در زمان مدیریتی وی اشاره و تصریح کرد: جام رمضان دانشگاه تهران در سطح یک المپیاد برگزار شد و تیمها برای مسابقات و پنج المپیاد آمادهسازی شدند. دانشگاه تهران برای اولین بار در المپیاد ورزشهای قهرمانی در بخش دختران و پسران قهرمان شد. در المپیاد ورزشهای همگانی و المپیاد بینالملل هم دانشگاه تهران درخشید. المپیاد ویژه شاهد و ایثارگر با درایت و برنامهریزی ایشان با درخشش دانشگاه تهران همراه بود. اولین المپیاد ورزشهای ساحلی نیز طراحی شد و در بندرعباس دانشگاه تهران در مجموع امتیازات رتبه دوم را به دست آورد.
مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران اظهار کرد: در حال احداث خانه سرگرمی هستیم و اساسنامه کمیته پیشکسوتان ورزش دانشگاه تهران نیز آماده شده تا به هیات رئیسه ارسال شود.
وی با اعلام اینکه ۵۰۵۴ نفر از دانشجویان در سال ۱۴۰۱ درگیر فعالیتهای ورزشی بودهاند، افزود: این یعنی تنها ۱۰ درصد دانشجویان درگیر بودهاند که رقم خوبی نیست.
وی برنامههای در دست اقدام را نیز برشمرد و گفت: راهاندازی کلینیک ورزش درمانی، تاسیس آکادمیهای ورزشی، اولین المپیاد ورزشی درون دانشگاهی بومی محلی، راهاندازی لیگ درون دانشگاهی، تصویب اساسنامه موسسه فرهنگی ورزشی دانشگاه تهران، بهرهگیری از ظرفیت پردیسهای اقماری برای برگزاری رقابتهای ورزشی، تهیه شناسنامه سلامت برای دانشجویان و کارکنان، برگزاری رویدادهای همگانی نشاطآفرین و … از برنامههای ما در سال جاری است.
نوری در پایان سخنانش مراسم تجلیل از ورزشکاران و نامآوران به شهدا تقدیم و بیان کرد: آنها طریقت عشق را با خون خود طی کردند و بر هر چه ترس بود فائق آمدند.
در ادامه این آئین، ورزش زورخانهای اجرا و سپس از دکتر مجید واحدیزاده، مدیر کل سابق تربیت بدنی دانشگاه، تقدیر شد. در ادامه نیز از برگزیدگان المپیاد همگانی، المپیاد شاهد و ایثارگر، المپیاد ساحلی، اولین پهلوان دانشگاه تهران، سرپرستان و معاونان کاروانهای ورزشی، کادر پزشکی تیمها و همچنین پیشکسوتان دانشگاه، کارشناسان برتر حوزه تربیت بدنی و کارشناسان اداره کل تربیت بدنی تجلیل و هدایایی به آنها اهدا شد.
در این آئین که با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه و مسئولین کشوری برگزار میشود، برگزیدگان دانشگاه تهران در ۱۱ رویداد ورزشی دانشگاهی، منطقهای، ملی و بینالمللی که در سال ۱۴۰۱ موفق به کسب عنوان شدهاند، تجلیل شدند. این رویدادهای سال ۱۴۰۱ شامل مسابقات انتخابی المپیاد پانزدهم (منطقه یک)، جشنواره جام رمضان (دانشگاه تهران)، المپیاد ورزشی قهرمانی (تبریز)، المپیاد ورزشی همگانی (شهرکرد)، المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر (اصفهان)، المپیاد ورزشی دانشجویان بینالملل (مازندران)، المپیاد ورزشهای ساحلی (هرمزگان)، تشکیل انجمنهای ورزشی (دانشگاه تهران)، نوزدهمین جشنواره ورزشی دانشجویان (دانشگاه تهران)، مسابقات والیبال کارکنان (منطقه یک) و مسابقات دوستانه پیشکسوتان دانشگاه و تیم ملی فوتبال (دانشگاه تهران) است.
در پایان آئین جشن تجلیل از قهرمانان، نامآوران و پیشکسوتان ورزش دانشگاه تهران، امیر قلعهنویی بیان کرد: داشتن دانشجو برای مملکت سرمایه است و این سرمایه باعث میشود جامعه رو به جلو حرکت کند و تکلیف آینده جامعه را روشن کند ولی به شرطی که دانشجو نشاط و آرامش داشته باشد.
این مراسم به مناسبت گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور دانشجویان و استادان در تالار شهدای دانشکده تربیت بدنی و علوم تندرستی دانشگاه تهران برگزار شد.