معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جمعیت، با تغییر نگرش در جامعه، جوان میشود
دکتر قاسم برجوئیفرد در حاشیه نشست مجمع سلامت شهرستان دشتی گفت: وجود منابع انسانی جوان یکی از شاخصهای توسعه یافتگی در کشورها به شمار میرود.
وی با اشاره به تبعات توقف نرخ رشد جمعیت در جامعه افزود: با توجه به نرخ رشد فعلی جمعیت در کشور، بحران سالمندی در آینده رخ خواهد و این موضوع تبعاتی را به همراه خواهد داشت.
دکتر برجوئیفرد ادامه داد: پیشبینیها نشان میدهد که جمعیت سالمندی ایران در سال ۱۴۳۰ نزدیک به ۵ برابر افزایش پیدا میکند.
وی تصریح کرد: افزایش جمعیت سالخورده علاوه بر تحمیل هزینههای اقتصادی به خانوادهها و کشور نیازمندیهای بخش درمان را نیز افزایش میدهد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: افزایش جامعه سالمندی موجب نیاز به افزایش تختهای مراقبت ویژه، مراکز فیزیوتراپی و مراکز نگهداری سالمندان خواهد شد.
پیشگیری از افزایش جامعه سالمندی با جوان شدن جمعیت
دکتر برجوئیفرد با بیان ضرورتهای اقدام بهموقع برای افزایش جمعیت خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهایی که برای پیشگیری از افزایش جامعه سالمندی ضرورت دارد افزایش جوانی جمعیت است.
وی ادامه داد: ازدواج به هنگام، فرزند آوری بهموقع، ناباروری زوجین، سقطجنین و طلاق مولفههای اصلی در جوانی جمعیت هستند. دکتر برجوئیفرد گفت: در زمینه نرخ ناباروری متاسفانه در جمع استانهای نابارور قرارگرفتهایم و بهعنوان متولیان سلامت جامعه اجرای برنامههای حمایتی برای زوجین نابارور در دستور کار خود قرار دادهایم.
این مقام مسئول بهداشت در استان بوشهر تصریح کرد: بدون شک با تغییر نگرش در جامعه و اجرای برنامههای فرهنگی و تبیینی برای بیان اهمیت موضوع جوانی جمعیت میتوان رویکرد مردم نسبت به این موضوع را در مسیر صحیح قرارداد.
نشست مجمع سلامت شهرستان دشتی با حضور معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان دشتی، رئیس شبکه بهداشت و درمان و دیگر مدیران دستگاههای اجرایی در این شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/ م.ص ۱۰۲۵