عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تبدیل علم به ثروت در مرکز رشد فناوری سلامت چهارمحال و بختیاری


وبدا؛ سرپرست مرکز رشد فناوری سلامت و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: حمایت‌های مختلفی برای تبدیل یک ایده به محصول و حضور در بازار و ایجاد کسب و کار انجام می‌شود.
به گزارش وبدا، دکتر سعید یزدانی راد در تشریح این خبر از افزایش فعالیت‌های مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد طی سال‌های اخیر خبر داد و گفت: برای تبدیل علم به ثروت حمایت‌های مادی و معنوی جهت رشد ایده، تولید محصول و رسیدن به کسب و کار فراهم شده است.
وی  افزود: یک طرح و ایده پس از مشاوره، در سامانه پژوهشیار ثبت و بعد از داوری و بررسی قابلیت تجاری سازی مورد حمایت قرار میگیرد.
یزدانی راد با اشاره به اینکه حمایت‌های مرکز رشد از پرورش ایده تا تولید و رسیدن به بازار ادامه دارد گفت: در حال حاضر برای بهبود حمایت از ایده ها، به طرح‌های باارزش تسهیلات کم بهره تعلق می‌گیرد.
وی ادامه داد: به منظور افزایش اطلاعات عمومی و سطح سواد ورود به بازار و تجاری سازی ایده‌ها نیز برگزاری کارگاه‌های مختلفی در نظر گرفته شده که ۱۳۸ عنوان کارگاه نیزاز سوی وزارت قابل دسترسی است.
یزدانی راد ادامه داد: برای تولید محصولات نوآور نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره به طرح‌های هدفمند و دارای قدرت حضور در بازار کسب و کار اعطا می‌شود.
وی از راه اندازی خط تولید نیمه صنعتی با شرایط و استاندار‌های لازم در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این خط تولید در جهت حمایت از طرح‌هایی است که برای تولید محصولات نیازمند مجوز‌های غذا و دارو هستند.
دکتر یزدانی راد تصریح کرد: به منظور تسهیل در تشکیل تیم کاری ایده پردازان نیز تفاهم نامه‌های همکاری با دانشگاه ازاد اسلامی و دانشگاه شهرکرد جهت بهره مندی از نیرو‌های متخصص دررشته‌های مختلف منعقد گردیده است.
وی یادآور شد: حوزه‌های اصلی فعالیت واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد فناوری سلامت چهارمحال و بختیاری بیشتر در زمینه‌های تولید تجهیزات پزشکی، گیاهان دارویی، حوزه سلولی مولوکولی، تجهیزات آزمایشگاهی و نرم افزار‌های حوزه سلامت است.
وی در پایان راه اندازی مرکز نوآوری برای پرورش ایده‌ها بویژه ایده‌های دانشجویی، و ایجاد پارک علم و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از دیگر برنامه‌ها طی سال‌های آتی است.