به مناسبت هفته سلامت و با مشارکت دانشآموزان؛ سفره سلامت در مدارس شهرستان دیّر برپا شد
حسین ناظمیانپور در حاشیه برپایی سفره سلامت در مدرسه «عصمت» شهر دوراهک گفت: هدف از برپایی سفره سلامت در مدارس ترویج فرهنگ تغذیه سالم است تا از این طریق دانشآموزان به استفاده از غذای سالم و بهداشتی که نقش موثری در سلامت بهویژه در دوران کودکی دارند، ترغیب شوند.
وی گفت: در این برنامه بیش از ۵۰ نوع غذای سنتی و مرسوم شهرستان دیّر از جمله آش، انواع ژله، غذای و نوشیدنیهای محلی، انواع سالاد و دسر به نمایش گذاشته شد.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با تاکید بر پرهیز از مصرف غذاهای فست فود افزود: درصورتیکه ما بتوانیم از غذاهای ناسالم ازجمله «فست فود» و کنسرو شده پرهیز کنیم و بهجای آن از غذاهای سالم و بهداشتی استفاده کنیم علاوه بر اینکه قوای دفاعی بدن را به صورتی بسیار اساسی و قابلملاحظه افزایش میدهد، مانع از دست رفتن قوای فعال جسمی و حتی روحی در هر انسانی خواهد شد.
ناظمیانپور تصریح کرد: مصرف غذاهایی که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیمشده باشد میتواند تضمینکننده سلامت افراد جامعه باشد، بنابراین والدین و مربیان باید توجه ویژه به نوع غذای مصرفی دانشآموزان در مدارس داشته باشند.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰
وی گفت: در این برنامه بیش از ۵۰ نوع غذای سنتی و مرسوم شهرستان دیّر از جمله آش، انواع ژله، غذای و نوشیدنیهای محلی، انواع سالاد و دسر به نمایش گذاشته شد.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با تاکید بر پرهیز از مصرف غذاهای فست فود افزود: درصورتیکه ما بتوانیم از غذاهای ناسالم ازجمله «فست فود» و کنسرو شده پرهیز کنیم و بهجای آن از غذاهای سالم و بهداشتی استفاده کنیم علاوه بر اینکه قوای دفاعی بدن را به صورتی بسیار اساسی و قابلملاحظه افزایش میدهد، مانع از دست رفتن قوای فعال جسمی و حتی روحی در هر انسانی خواهد شد.
ناظمیانپور تصریح کرد: مصرف غذاهایی که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیمشده باشد میتواند تضمینکننده سلامت افراد جامعه باشد، بنابراین والدین و مربیان باید توجه ویژه به نوع غذای مصرفی دانشآموزان در مدارس داشته باشند.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰