عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

کارشناس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سفیران سلامت دانشجویی پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه هستند

عباسعلی توکلیان در نشست با رئیس دانشگاه علمی کاربردی شهرستان دشتستان افزود: سفیر سلامت دانشجویی، دانشجوی داوطلب و علاقه‌مند به فعالیت‌های گروهی در حیطه‌های مختلف سلامت است و آنچه را که در مورد خود مراقبتی و سلامت می‌داند یا می‌آموزد به سایر دانشجویان و افراد جامعه انتقال می‌دهد و با این کار در مسیر سلامت خود و جامعه گام بر می‌دارد.
توکلیان تصریح کرد: وظیفه سفیران سلامت، انتقال مطالب سلامتی به همکلاسی‌ها و اعضای خانواده است که می‌تواند باعث ارتقای سطح سلامت جامعه شود.
وی همچنین بیان کرد: خود مراقبتی، گام نخست سلامت و شامل فعالیت‌هایی است که افراد و خانواده‌ها برای حفظ یا ارتقای سلامت، پیشگیری از ابتلا به بیماری، درمان و کاهش عوارض آن، انجام می‌دهند.
کارشناس آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: سفیران سلامت دانشجویی با یادگیری و انتقال مفاهیمی در خصوص کاهش سطح انرژی، اشتها، کاهش یا افزایش میزان خواب، احساس اضطراب و بی‌قراری، تحریک‌پذیری، کاهش توان تمرکز، قدرت تصمیم‌گیری، احساس گناه، افکار خودکشی و آسیب به خود در ارتقای سلامت جامعه خود موثر باشند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در حدود ۲۱۱ سفیر سلامت دانشجویی در دانشگاه‌های مختلف شهرستان فعالیت دارند و در سال جدید تحصیلی انتظار داریم با افزایش پایگاه‌های سلامت دانشجوی در مراکز آموزشی تعداد سفیران سلامت دانشجویی افزایش یابد.
توکلیان بیان کرد: با توجه به تجمع تعداد زیادی از دانشجویان و کارمندان در محیط‌های آموزشی، رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط و مواد غذایی می‌بایست مورد توجه باشد که در سلامت دانشجویان نقش مهمی دارد و سفیران سلامت دانشجویی در این زمینه می‌توانند با انتقال این مفاهیم در ارتقای سلامت افراد محیط خود موثر باشند.
کارشناس آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تصریح کرد: ما می‌توانیم از ظرفیت بالای سفیران سلامت دانشجویی در طی هفته سلامت جهت بیان اهداف و شعارهای نظام سلامت استفاده نماییم و در آگاه‌سازی و ارتقای سلامت جامعه گام برداریم.
انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰