عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

ژنراتور اضطراری برق در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامیان نصب شد

دکتر سعیدی مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان  رامیان  با بیان اینکه : کارکرد سازمان پدافند غیر عامل و مدیریت بحران مبتنی بر اصل پیش بینی و پیشگیری است و باید به گونه ای برنامه ریزی شود که اگر به هر دلیلی برق قطع شد فعالیت سازمان ها و دستگاه های خدمات رسان به مردم دچار خلل نشود.
دکتر سعیدی :نصب ژنراتور اضطراری برق متناسب با قدرت مصرفی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامیان، را در راستای ارائه خدمات به نحو مطلوب و بدون وقفه به مراجعین دانست و اظهار امیدواری کرد با نصب این ژنراتور، خللی در ارائه خدمت به مراجعین ایجاد نشود.

جادارد همینجا از تلاش‌های مستمر مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامیان جناب آقای دکتر سعیدی تقدیر و تشکر نموده و آرزوی سلامتی برای این عزیز و خانواده محترمش را از خداوند متعال خواستاریم